Ecmelbeyza KubraKocak özel başka bir şey yaptınız mı 🙏🏻Allah razı olsun siz de sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
KubraKocak Ecmelbeyza canım ilaç olarak sadece yumurta güçlendirici ilaç kullandım inofolic toz olan bide klasik halk içinde dikkat edilen şeyler şöyle : ilişkiden sonra uzan iki günde bir ilişki vs şeyler
Senagg Ecmelbeyza doktor bana ilişki esnasında eşin boşalacağı zaman poponun altına yastık koy biraz yüksek dursun dedi canım 🤷🏻♀️ onu da deneyebilirsin. Bizim de 11 ay oldu denemeye başlayalı bi sıkıntımız yok ama nasip işte. Bu ay daha bilinçli ilerledik umarım olmuştur 🤲🏼
bucci Kızlar tecrübelerinize dayanarak yumurta kaç mm olduğunda çatlıyor benım 15 mm bugün itibariyle tahmini olarak ne zaman çatlar ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum heyecanla koyu T çizgisini bekliyorum görmek nasip olmadı
Senagg bucci 20-22 mm çatlar ve hergün tahmini 2mm büyür canım. Bende doktora gittiğimde 15mmdi o gün ve sonraki 4 gün değerlendirin demişti
Prensesim2018 Ysmn_11 cnm zaten agrilarindan anlarsin catlayip catlamayacagini ve akinti artar yumurta aki gibi yorgunda ilursin
Ysmn_11 Prensesim2018 bende ovulasyonda görüyorum ama o gün farklı bi his olmuyor anlamiyorum açıkçası :/ bu ayda geçsin artık doktora gidicm mecburen