arzuu3469 kizlar devlette ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum anadolu yakasindayim zeynep kamil dusunuyorum suan 15.haftadayim nasil randevu aliniyo acaba bilen varsa yazabilir mi.gebe pilikiligindenmi hastanedenmi yoksa ayri bolumumu var
1987gokce arzuu3469 kadın doğumdan randevu alıp seni yönlendiriyorlarmis yanlış bilgi vermek istemem ama sıra çok oluyomus benim arkadaşım alamamisti. Ben Baltalimanı devlet hastanesi Levent Polikliniğinden gün aldım kolay oldu. Aklında bulunsun oradan randevu bulamazsan. 😊
Melikeznar arzuu3469 önce kadın doğumdan randevu alıyorsunuz dr size randevu veriyor acele edin çok sıra oluyor
1987gokce arzuu3469 ben 19. Haftada gittim kadın doğumdan randevu aldım normalde Şişli Etfal'e gidiyorum doktorum Baltalimanı kemik hastanesi Levent Polikliniğinden randevu alabilirsin dedi. 22 haftama gün verdiler. Levent metrosundan inince 1 dk yürüme mesafesinde yeri çok kolay.
arzuu3469 suan 15.haftadayim simdiden bulurum insallah gebepolikiliginemi sira almam gerekio ilk once sonra onlar sira verir heralde internette cok arastirdim bulamadim cok tesekkur ederim
Melikeznar arzuu3469 evet kadın doğumdan randevu alıp gitmeniz gerekiyor ordan size ultrason için ayrı randevu veriyolar 20 haftalıkken çekiliyomuş ultrason ben suan 11 haftalığım mayısta çekilcek benim
arzuu3469 baya uzun tarihe atiyolarmis bende haftaya sira aliyim bakalim nezamana verirler cok tesekkur ederim
1987gokce arzuu3469 ben internetten randevularimi alıyorum ama.telden de alabilirsin canım. Valla hemen verdiler gün bende çok araştırdım bütçem özelde yaptırmaya musait değil. Tavsiye edenlerde oldu burada inşallah memnun kalırız.
arzuu3469 1987gokce internetten nasil aldin bende hep internetten alirim randevuyu.kadin hastaliklari olarakmi ayrintili ultrason olarakmi orayi anlamadim simdi denicem levente
1987gokce arzuu3469 Baltalimanı kemik hastanesine gir levent Polikliniği seç istediğin kadın doğum doktorunu seç. Randevuna gittiğinde doktorunun detaylı ultrason için yönlendirdiğini söyle hemen yönlendirip randevu veriyolar.