Glcns Ceren_ gündüz bioil yağ akşam lierac kullanıyorum memnunum şuan ama cilt yapınıza göre günde 2 3 defa sürmeniz gerekebilir.
198723 Ceren_ zade vital yazdı doktorum doğal yağlar dedi aldım ama hindistan avokado ve badem yagi sürüyorum 28 haftaya girdik daha çatlak oluşmadı hiç umarım bundan sonrada oluşmaz özellikle her duştan sonra sürdüm
Ozge-46 Seferdeniz1 kaçıncı haftadasınız.bende lierac kullanıyorum 30+3 deyim henüz çatlak yok ama sanırım son zamanlarda belli olur
Dmlmndlsm Ben müstela kullanıyorum canım daha önce de kullanan kuzenlerim kullandı cok memnun kaldılar
Damla123- Dmlmndlsm canımm bizde bugün baktık eczanede 120 tl dedi almadım internetten baktım 70 tl almayı düşünüyorum
Papatyanna Kakao yağı kayısı yağını aynı oranda bir tabağa koyup sürüyorum çok memnunum. Goguslerime de sürüyorum iyi geliyor
Aysiscim Kakao + Hindistan cevizi yağını karıştırıp sürüyorum ben de. Hindistan cevizi + aleo vera da olan çatlakları geçiriyor diye duydum ama
Ebbbr Palmers vücut losyonu çok güzel. Bio oil, hindistan cevizi yağı ve mustela çatlak öncesi yağını değişimli olarak sabah akşam sürüyorum. Genelde akşamları ve duştan sonra yağ ağırlıklı olarak 31. Haftadayım henüz çatlamadım. Inşallah da catlamam