Kadriyeanes Domatesimm ben aldım iki kez heyet raporu verdi doktorum 23 haftadan sonra nerdeyse hiç çalışmadım
Lamelif Domatesimm iki kez heyet raporu 40-40 aldım plasanta previa olduğum için ayrıcı bizim bebeğimiz tüp bebek
Prensesss Domatesimm ben 4 gün aldım grip olmuştum 31 de ayrılmış oldum yani cuma dersim yoktu zaten 32 de de ayrıldım tamamen özelde doktorlar 10 güne kadar veriyor
Domatesimm Nhl yok doğum izninden önce rapor almak istiyorum. Çalıştığım okul çok uzak ve yollar mahvetti beni 😣😣 karnımda sancılar oluyor doktora da gidemedim henüz 😟😟
Mybabyboy Ben erken doğum riski oluştugu için 30.haftamda rapor verdi doktor 2hafta erken ayrıldm izne ama bu doğum izni degil normal sağlıkraporu
Domatesimm Mybabyboy evet bunu soruyorum 32 sen önce normal sağlık raporu almak istiyorum. Hatta ben almasam bile Doktor verecek bu gidişle karnımdaki sancılar beni çok korkutmaya başladı Allah korusun 😟
Nhl Domatesimm 32den once alabılırsınız doktorunuz verır muhakkak 32 den snrada dogum izni başlamış olur
Domatesimm Kadriyeanes ben de 28. Haftadan sonra almak istiyorum yani iki hafta sonra. Verirler inşAllah çünkü yol berbat o kadar yol gitmesem biraz daha dayanacağım ama işte 😣😣
Domatesimm Prensesss bizim müdüre anlattım durumu o diyor ki siz raporu alın 10 gün 10 gün olarak ben de rapor aldığınızdan ders programını değiştireceğim diyor iyice kafamı karıştırdı yani 🙄
Prensesss Domatesimm anlıyorum seni canım bende oğlumda 110 km gidiyordum her gün onda da 1 hafta önceden ayrıldım inş sizde alabilirsiniz Allah yardımcınız olsun
Kadriyeanes Domatesimm teşekkür ederim ilk etapta previa dan şüphelendi onu takip için verdi ikincisinde kafası aşağı sıkışıyor galiba yeterince büyümüyor ayaktadır diye verdi sonrada artık 32 doldu doğum öncesi izni başlattı aktarma gibi bi duruma girmedik