Selcen Yarın 33 hafta oluyorum ama iki gündür bacaklarımda adet sancısı gibi sancılar oluyor normal mi başına gelen var mı arkadaşlar
Ceyo00 Selcen canım bende bugün tam 33 oldum geçen gece oldu benimde bacak ağrısı ama yalancı şancı olup olduğunu anlamadim yorgunluğa verdim biraz ağrıdı sonra geçti seninde mi oyledi
Serenty Selcen ben de de ara ara oluyor.bazen de sanki biri bütün enerjimi çekiyor kimildamak bile istemiyorum
Esmaemenova Selcen var kuzum 34+ 5 iz ya sağ ya sol bacağimda oluyor çoğu zaman kemiklerime kadar sizliyor doğuma hazirlanma sancilari bunlar merak etme yeterki kasilma sanci duzenli olmasin
Sedadncr Aynı şekilde benimde. 33 haftalığım gece gündüz özellikle geceleri resmen adet sancısı çekiyorum pazartesi doktoruma sorucam bu konuyu
denzz Canım bende de var. Bugün doktorum nstye soktu normal çıktı sonuç yalancı sancılardan kaynaklanıyormuş sanırım
Feslegenyavrusu denzz ben de bugün aynı şikayetle gittim ve ben de nst ye girdim, hicbir şey çıkmadı magnezyum kullan dedi doktorum, doğuma kadar.
Selcen Ceyo00 benim bir gidiyor geri geliyor adet ağrısı gibi oluyor bacaklarım sancıyor sadece gece olmuyor ben hissetmiyorum gece
Tugbaztrk Selcen sağ bacagım benimde 3 gundur cok fena🤦🏼♀️ Bugun biraz yürüdüm iyi geldi gibi. Normaldir diye doktora sormadım ama geçmesse sorucam
Tugbaztrk Bernurrrr magnezyum ve kasılmam için ilaçta içiyorum aslında normalse bile onlemesi gerekmez mi😢 bilemedm bende
Minikkalp4167 Selcen bende yarin 33 hafta olacagim.ama bacakta adet sancisi nasil oluyo onu anlamadim.kasıklarima agri giriyo,arada bebek karnimda toplaniyo ve karnim sertlesiyo.
Selcen Minikkalp4167 canım adet olurken oluyor genelde bende sancı vuruyor bacağıma aynısının hafifini yaşıyorum şuan pazartesi sorucam bakalım
Canoss Selcen bugün 33+0 olduk bende de aynı ağrılar var doktora sordum sıklaşırsa gel dedi magnezyum kullanıyorum günde 2 kez
Canoss Bernurrrr bacağımın vajinayla birleştiği yerden itibaren ağrıyor üst bacak çoğunlukla. Yürümekte zorlanıyorum bazen