rapuz dune kadar biseyim yoktu kizlar. dun aksam halsizlik öksürük sikayetlerim baslayinca doktora gittik ve influenza virüsü kapmışım 😔😔😔 serum falan vuruldu. ve doktor antiviral veremem ama antibiyotik kullanman lazim dedi. atesim de 37.6da 1 saattir parol icmeme rağmen. aranizda bu sacma gribi atlatan var mi? antibiyotik aldigim icin cok mutsuzummm😭
Ikbalper rapuz bende 2-3 gün önce felaket rahatsızlandım. Ateşim 38.5 ları gördü. Bütün gece soğuk kompress yapıp parol içtim. Öksürük, göz akıntısı, hapşırdık çabası. Doktora gitmedim. Şükür toparladım 👍
Dilankenger rapuz canım antiviral kullanamazsın doğru ama antibiyotik kullanman da bence boşuna şuanda . çünkü doktor da demiş virüs bu bakteri değil . sen bakteri için kullanıyorsun bence başka doktora da gitmelisin
EzgiCetin Enfluvir diye bir ilaç veriyorlar, bildiğim kadarıyla gebelikte kullanılabiliyor.. isterseniz doktorunuza bi danışın ;) geçmiş olsun...
Ikbalper rapuz dikkat edin günde 3 kez parol içebilirsiniz. Yükselirse soğuk kompress uygulayın kendinize. Çok geçmiş olsun 🌸
rapuz @EzgiCetin doktor gebelikte kullanilabilir antibiyotik yazdim dedi. mecbur kullaniyorum. bu hastalik insani yere cakiyor gerçekten. Allah hic bir gebeye yasatmasin
EzgiCetin rapuz gerçekten öyle basit bir gribi bile zor atlatıyoruz, bağışıklık sistemimiz baya zayıflıyor. Ki bu ağır bi grip, bir an evvel iyileşin umarım ☺️🙏 beslenmenize dikkat edin ;)