Gizemmmmmmkync Merhaba kızlar. Polikistik overliyim, gebe kalamıyorum. Bir defa Aşılama yaptırdım, klomen kullanarak ve tutmadı. Doktorum 2. Aşılmayı Gonalf iğne ile yapalım diyor. Polikistik over olup aşılama ile gebe kalan var mı ? Yada nasıl gebe kaldınız ?
Aryacigdem Gizemmmmmmkync been esimde de varikosel vardi ama yine de hamile kaldim suan 13 aylik bir kizim var ve 10 gün sonra insallah ikinci kizim doğacak. Tedavisiz doğal yolla hamile kaldim darisi size olsun insallah.
Zehra321 Gizemmmmmmkync polistik över ve birçok rahatsızlığım vardı. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. 2. İğnede tuttu. Ama polistikover için 20 kg vererek ondan kurtuldum öncelikle
Annemmm2 Gizemmmmmmkync bennn 🤭 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2.cocugumu 3 gün önce kucagıma aldım kiloluysanız biraz zayıflamanızda fayda var ben çörek otu bal tarcın küründen sonra hamile kaldım 😊 belki sadece tesadüftür ama söylüyüm dedim
Ebaki Aryacigdem oyy masallah🥰 Allah bağışlasın evlatlarını canım bnm esim de var varikosel Bi oğlumuz oldu cok sükür Rabbim verdi ikinci yi istiyoruz olmuyo dua et bna olur mu adım elif baki🤲🤲
Melis-s26 Merhaba bende de kist vardı beş ay boyunca yapmadığım şey kalmadı kurtulmak için.. Son olarak hacamat yaptır dediler bel ve kasık bölgeme yaptırdım kist resmen düştü 3 kere yaptırmak gerekiyormuş ama bir kere de hemen fayda gördüm çok şükür. Su an 38.haftalık hamileyim oğlumu bekliyorum.. Rabbim size de nasip etsin mutlaka tavsiye ediyorum hacamatı bilinçli birine yaptırın mutlaka.🙏
Pcoslubiranne Gizemmmmmmkync ben de tedavisiz hamile kaldim 6. Ayda.Adet düzensizligim vardi kilolu oldugum icin 28 kilo verdim adetlerim duzeldi.Oglum 16 aylik kilo aldim yine hep gecikiyor adetlerim su an bile 14 gun gecikmem var.
Tekinnn Gizemmmmmmkync ben kaldım hemde 3 kere birisi normal düşük oldu aşılama ile kalmıştım ikincisi kimyasal gebelik oldu şuan da da 6+3 günlük hamilryim tamamen doğal yolla oldu. Ben adet olamayan klomenle falan yumurtası büyümeyen birisiyim hafif derece de pko olmasına rağmen yumurtalarım çok dirençli ve gonal f dısında hiç bi ilaçla büyümediler. Bu zorluklara rağmen kafamdan attığım tüp bebek merkezi aradığım dönemde gebe kaldım tamamen süpriz oldu
Myasminn Gizemmmmmmkync 16kg verdim yumurtlama takibi yaptım 2olumsuz klomen+çatlatma iğnesi denemem oldu rahim filmi çekildiğim ay doğal olarak hamile kaldım
Haticedemir1 Başa bela bu pko ben senelerdir çekiyorum ve ilaçlara karşı yumurtalar çok dirençli ne içtiysem fayda etmedi yumurtalar ödemli görünüyormuş büyüselerde 🙁 Sanırım en önemlisi kilo vermekte. Nasıl başardınız kızlar kilo vermeyi ?
Rabiaa-cgty Bende polikistik overliyim 2 buçuk yıllık evliyim acayip bi adet düzensizliğim vardı doktorlar hep adet düzenleyici veriyorlardı son doktorum rahim filmi çekti temiz çıktı klomen verdi başladığım gün eşimle beraber sabah akşam zeytinyağlı incir kürü yedik o ay hamile kalmışım şuan 8 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
Gamzedngdn Gizemmmmmmkync ben canım polikistik overliyim 2,5 yıllık evliyim aşılama yaptırmadım bana ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım2 kez ama tutmadı aman ya olmazsa olmasın dediğim 2. Ay kendiliğinden hamile kaldım 16+3 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelik çok kafaya takmamak ☺️
Nilay35 Gizemmmmmmkync cnm bnde de pco vardi doktorlar tedavi gormeden cocuhun olmaz diolardi cok sukur 36 haftalik olduk psikolojik bir durumda olabilir evlendim 1 ay sonra kalmisim ama bz kesinlikle olsun olmasn die hic dusunmedk stres yapmadk
KubraKocak Gizemmmmmmkync ben varım canım 😌 Acele etmedim hiç ilaç kullanmadım doktorum dedi ki yaşında küçük hemen ilaç kullanma sadece rahim filmi cektir bi ona göre bakarız dedi gittim çekindim çekindiğim ay hamileyim 🥰
busraozercan Gizemmmmmmkync selamlar en kısa sürede hamile kalırsınız inşallah soğan suyu içerek kist ve kilomdan kurtularak hamile kaldım ben
Pelincelik Gizemmmmmmkync canım merhaba bende de pko var. Evlendim zaten 30 yaşındaydım hiç korunmadım folik asit kullandım ilk ay hamile kaldım ilaç tedavisi falan olmadım kendi kendine ilk aydan oldu. rabbim ol der olur bana kaç doktor dedi hemen tutmaz aşılama deneriz ama içini ferah tut dua et dilerim tez zamanda rabbim sanada nasip eder 🙏🏻
burcu0818 Ben polikistik overi 6 yıl çektim zayıf olduğum halde hamile kalamadım 2 defa aşılama yaptım olmadı adetlerim bile düzenliydi yine olmadı bizde tüp bebeğe karar verdik ve yaptırdık 38 yumurta toplandı 8tane kaliteli yumurta dondu ve 1 tane 3 ay önce konuldu elhamdulillah tuttu tek yumurta ikizi oldu biri gelişti diğeri gelişmedi rabbim büyük tedavisiz bile hamile kalan çok var çevremde bizim nasibimiz tüp bebekmiş bunada şükür 🙏
lilayda Gizemmmmmmkync ben 3 kez hamile kaldim ilk hamileligim dogum kontrol hapini kestikten hemen sonra oldu fakat dis gebelik oldu sol tüpümü aldilar ikincisi de kendi kendine oldu ama kimyasal gebelik düştü. Yani bazen kendi kendine oluyor bana kızken senin cocugun olmaz bile demislerdi