Oznurrb Bugün doktor kontrolümüz vardı i. 16+2 haftalık hamileyim. Doktor ultrasonda kasılma gördü. Magnezyum verdi. Çok fazla endişelenme dedi ama ben aşırı endişeliyim. Başına bu tarz bir şey gelen var mı?
Deletedmom317 Oznurrb banada 14. Haftada var dediler progestan vermişlerdi 21. Haftama geldim düzeldi şükür
mavipapatya Oznurrb Ben şu an doğuma yaklaştım ama o zamanlarda benimde vardı ve magnezyum içiyordum hergün. Kasılmalar erken doğum riski oluşturmasın diye canım ilaçlarını düzenli kullan Bi problem sıkıntı olmaz 🤗
Oznurrb Deletedmom317 ben de 10. Haftaya kadar kullandım progestan. Doktor ultrasonda kanama görmüştü. Sonra düzelince 10. Haftada bıraktırdı. Şimdi sadece magnezyum verdi. Düşük tehlikesi filan olmaz dimi ya çok korkuyorum 🤦🏻♀️
Deletedmom317 Oznurrb valla benim hiç kanamam lekemem olmamıştı cnm. Bende baya korkuyordum bi bayan burda bana bol su iç demişti cidden birdahaki kontrolumde bebeğim yüzüyordu resmen alanı baya genişlemişti kasılmalarım durmuştu.
Oznurrb Deletedmom317 ben de içiyorum aslında su ama arttırayım o zaman faydasını görürüm ben de inşallah
Zemine11 Oznurrb benimde kasılmalarım be ağrılarım var bana da magnezyum verdi ve düzenli kullan dedi hafifledi şükür
Oznurrb mavipapatya çok teşekkür ederim cevap için 🙏🏻 Çok korktum doktor öyle diyimce. Bana da gösterdi gerçekten de bebeğin yeri resmen dapdardı aşırı vicdan yaptım çok kötüyüm
mavipapatya Oznurrb Sende de küçük kasılmalar olablir hissedebilirsin kendini strese sokma ve yatarken vs karnına baskı olamayacak pozisyonlarda yat 🤗 Ve internetten araştır magnezyum acısından yüksek besinler var onları tüket 🤗