Merve1806 İyi akşamlar kızlar 9 haftalık gebeyim progestan değerim 7.8 çıktı doktorum düşük riskim var dedi hemen iğne yapıldı pazartesi gününden beri de progestan hap kullanıyorum başına böyle bir durum gelip düzelen oldumu lütfen yardımcı olun
Balgebe Merve1806 progestan değeri ne demek ilk defa duyuyorum bildirim kadarıyla ilacın adı o düşük önlemek amaçlı kullandım bende 3 ay
EzgiCan_ Merve1806 bende öyle bir değer duymadım ama hemen hemen her kadın gebelik başında kullanıyor bu ilacı durumu kontrol altında tutmak gebeliğin risklerini azaltmak için nolur nolmaz diye düşüğü önlemek amacıyla.
Aylo Merve1806 benimde değerim 7 çıktı 5 haftalık gebeyim progestan verdi banada sizin sonuç nasıl oldu düzeldiniz mi.
Merve1806 Kan alındı benden progestan değerine bakacağız dedi doktorum yani düşük riskin var mı yok mu diye o değer de düşük çıktı yani kanda progestan diye bakılıyor
Tgltkn Bende aynı durumu yaşadım 17 deyim ve 20. Haftaya kadar Protestan a devam edip bırakacağım inşallah.içinizi rahat tutun geçer inşallah geçmiş olsun