Bebisaskina Arkadaslar surekli kullandigm bioderma hydra vardi. Ama arkasinda siyah seriti oldgnu farkedince kullanmayi biraktim.siz kimyasal olmayan hangi nemlendiriciyi kullaniyorsnz ???
HlyaHabibezkaya Bebisaskina günaydın. Ben yves rocher tercih ediyorum tüm makyaj malzemelerim de dahil. Ama uzun süredir de ınstagramda ckcigdem adıyla kendisinin yaptığı ürünleri tercih ediyorum faydasını da gördüm. % 100 doğal. Bi bakın derim
PembeLia Bebisaskina Almayı düşündüğüm krem, yüzünüzde sivilce vs yaptı mı memnun musunuz?Birde siyah çizgi?
Zeynocannn Bebisaskina Hamilelik öncesi hep Yves Rocher kullandım, şuan doktorumun tavsiyesiyle Bepanthol cilt bakım kremini kullanıyorum.
Bebisaskina Yves rocher i bnde dusundm ama.bildgm kadariyla cok ise yaramiyo.zaten burda flormar nyse avrupadada yves rocher o. Pek guvenemedm sivilce yaptgnida duydm
Kibarbaby Obsesifk 10 senemi 😂 10 sene sonunda recep ivedik gibi gezersiniz artık ortada 😂 bi ay o kremi sürekli kullanın tüylenmeyi hemen fark edersiniz 😉
Sulee1 Bebisaskina tamamen saf zeytinyağı sürüyorm aloavera kullanıyorum nemlendirici sürmüş kadr oluyor birde bepantol
Obsesifk Kibarbaby kullandım kullandığım zamanlarda bunu duydum bi tanıdığımda senelerdir kullandığını anca çok çok uzun süre kullanımlarda olduğunu söyledi
Lamelif Bebisaskina makyaj yapmadan niveanın clasic kremini sürüyorum çıkarırken de onla çıkarıyorum bunun dışında birşey sürmüyorum gerekte kalmıyor çünkü Ordu da yaşıyorum ve buralar zaten nemli cildim kurumuyor☺
Duduu Hamile kaldığımı öğrendiğimde hemen Jane iradale Makyaj ürünlerini kullanmaya başladım. Krem olarak darphin yüz ve gözaltı kremini kullanıyorum. Bu iki markayı kesinlikle öneririm. Bu konuda çok detaycıyım.