busraunlu 35 haftalık hamileyim bi hafta önce kontrole.gttim.dogum pozisyonundaydı bebeğim ama bugün gttim dönmş kafası yukarda dedi çok zor.artk dönmesi dedi sezeryan gozukuo dedi . Bi ihtmal dönebilir dedi sizce döner mi normal doğum istyodm ben😔
Mervee58 busraunlu benim arkadaşımınki son günlerde dönmüştü ebe seminerde 1 günde bile değişebilir demişti sizede daha varmış neden öyle diyo doktorunuz anlayamadım
Zuzum_20 busraunlu 35 haftalikken makat gelise dönmustu bebegim her hafta bi makat bi dogum pozisyonuna dönuyor 39+2 günlügüm suan yarin tekrar gidicem ve doktorum hic sezeryan demiyor kimi bebek dogum aninda bile döne biliyormus canim kesinlikle dönmez demelerine inanma benim ki her hafta asagi yukari dönup duruyor 😂
Dilanburak busraunlu canım dönme ihtimali Yüksek kaç insan tanıdım seninle aynı durumu yaşayan sen hiç sıkma canını hayırlısını allahtan dile en hayırlı Doğum olur inşallah yeterki bebekle ikiniz iyi olun 🙏
busraunlu Mervee58 ya Bn anlamadım bu doktoru her gdiorm canımı skyor. Geçen gttim 34 haftalikti bebeğim çok zayıf dedi 2 kilo 200 gr eşimin de benimde nasl canımız sklmisti snra arastrdm normalmiş daha kilo.alir dedi herkes çok da zayıf değil dediler. Bugünde bir ihtimal döner zor artık dönmesi dedi gene moralim Bozldu.
Emineyavuz_53 busraunlu benim de öyleydi döndü 35+5 de bir gece de döndü bence acele etmeyin sezeryan için
Mervee58 busraunlu öyle olması çok kötü zayıf demek yerine sizi motive edebilir yemeniz gerekenleri söyleyebilir ki bencede son zamanlarda kilo alıyomuş bebek tabi siz daha iyi bilirsiniz ama dönebilir bencede yada başka bi doktora daha görünün
busraunlu Mervee58 aynen öyle bana şunu yap bunu yap diyeceği yerde canımı skti. Zaten gtmcm artık medicanaya. Üniversite hastanesinde devam etcem kontrole doğumu orda düşünüyorm .