Selalee22 Gul-21 benimde cok kotu bir sekilde eksime yanma ama cok asiri sekilde rahatszligm oldu yinede surup kullanmadm yani elinden geldigi kadariyla icme ama yapamazsn icebilirsin tabiki tum doktorlar veriyolar reyneyi
Selalee22 Gul-21 hamileyiz sonucta belimiz agricak bacaklarimiz agricak midemiz yancak eksicek yani her agrida ilaca sarilirsak olmaz onu demek istedim
iremyaren-01 Gul-21 gaviscon a eş değer PRONAT kullanıyorum bende. Akşamları çok yanma oluyordu midemde.
Cdmcvk Laviiin canım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama. Doktorun normal diyorsa senin yapabileceğin çok yağlı, salçalı, acı, baharatlı böyle şeyler tüketmemeye bak. Hazır gıdalar da tüketme kokan şeyler yeme . Umarım kısa sürede geçer.
Mekamu Ben gaviscon kullanıyorum. Çünkü midemde çok fazla yanma başladı son haftalarda, hemen hemen her gece yatmadan bir kaşık içiyorum. Yoksa uyuyamıyorum yanmadan.
Cdmcvk Gul-21 canım doktorum bana da rennie verdi hamileliğimin başından beri yanma oluyor maalesef. Ama ilaç olduğu için kullanmamaya çalışıyorum toplasam 3 defa anca kullandım. Onun yerine doğal olarak dolapta olan sütten 3 yudum alıp içiyorum çok rahatlatıyor ve bol bol su içiyorum. Şuan 27 haftalığız 🥰
Feslegenyavrusu Gul-21 gaviscon verdi doktorum, günde 5 defa içebilirsin hiç zararı yok dedi. Bana iyi geliyor bazen kafama bile dikiyorum 😂🙈