Hatice_aselmina Busraae canım çok saol bizim.iki kefilimiz var babam emekli hem çalışıyor annemde kefil oldu oda çalışıyor öyle inşallah çıkar ya
Karadenizf Hatice_aselmina anladım canım o zaman hesapta para görünürse değerlendirirler hayırlı olsun şimdiden 🏡
Karadenizf Hatice_aselmina bu şekilde duymuştum oluyor bazı durumlarda diye tabi bankanın genel değerlendirmesi önemli
tubaemrah45 Hesapta paranın olması kredinin onaylanmasına bi etki etmez zaten satıştan sonra o para da gıdecek. Biz gelire bakarız ve sicili inceleriz.
Hatice_aselmina tubaemrah45 anladım da işte dediğim gibi sicil temiz maasi 3 bunin üstü ama asgari ücret gözüküyor babam emekli buna rağmen onaulanmadi neden çok saçma değil mi
tubaemrah45 Hatice_aselmina maaşının 3 bın ustu olduğunu belgelerse onaylanır . Maalesef asgarı ücret yeterlı gelmemiş.
Fdle Hatice_aselmina 2 kişi kefille çıkar diye düşünüyorum esnaf tanıdığınız falan varsa seni orda çalışıyor gibi gösterebilir en azından kredi onaylanana kadar 2500 tl maasa bir tek bana kefilsiz çıktıysa size de çıkar diye düşünüyorum ben ziraat bankasından çekmiştim