Ecmm Kızlar 33 haftalık olduk bugün midem dehşet derecede yanıyo napıcam bilmiyorum anca yemek yersem kesiliyor sizler neler yapıyorsunuz
Kifayet Ecmm bende 32+2 haftalığım canım aynı benimde midem alev alev 🔥 yanıyor maden suyu içerek biraz hafifletiyorum
Ecmm Medine_1992 ]Gulbebek Minikyavrum Kifayet Glshcnky 29 unda kontrolüm var söylerim bakalım bende geceleri zor uyuyorum sağ kalçam çok ağrı yapıyor aşırı derecede
Glshcnky 33+1im bende , iştahım kesildi ya, var mı böyle hi şey yaşayan kizlar. Yemek yiyemiyorum canım istemiyor yani pazartesi gunu kontrol de bebek 2100 gramdi sanırım normal ama ben yiyemiyorum 10gundur falan 🙄
Mervee58 Glshcnky bende 33+5 im canım yemek yemek istemiyor neden böyle oldu anlamıyorum bebek için zorla yemeğe çalışıyorum oda az oluyor 😥
Minikyavrum 35+2 deyim geceleri uyumak imkansızlaştı mide yanmasından. Açım ama midem yanacak diye ya da o an yandığı için bir şey yemek istemiyorum 😔
Meralll59 Ecmm canım ben karbonatlı su içiyorum 1 saate kalmadan geçiriyor.1 bardağa 1 çay kaşığı.çok geçmiş olan herkese
Ecmm Ozlemcyln 33 haftalığım kilo problemi hariç memnunum ben 77 ile hamile kaldım suan 89 um bana çok kilo alıyorsun normal doğum yapamazsın dedi son kontrolde ona şaşırdım sadece bu kontrolde konuşcam kendisiyle sen memnunmusun
Ozlemcyln Ecmm normal değilmi ki kilo alımın şaşırdım bende memnunum şuanlık bi sorun yok ama özellikle merak ettiğim normal doğumu destekliyor mu
Ecmm Ozlemcyln valla bana sanki biraz sezeryana zorlıcak gibi geldi konuşması o yöndeydi o gün haftaya gittiğimde konuşcam bakalım zaten korkuyorum bakalım ne dicek sen ne kadarlıksın sana ne diyo bu konu hakkında