Miray61 Benim adetime 9 gün var ve benim meme uçlarında ağrı var çok yanıyor soldakine dokununca çok acıyor sağdaki daha hafif Ağrı var sizce belirtimi bu arada adet olunca hiç göğsüm acımaz
Dilan-acr Benim de çok aşırı hassaslaşmıştı tşörtüm bile sürtse acırdı 😁 şuan 6 haftalığız inşallah hamilesindir 🤰🏻💕
Miray61 Dilan-acr amin inşallah çok teşekkür ederim ama benim sadece uçlar yanıyor ve kızarmış etrafında sivilce gibi bezler böyle çok belirgin olmuş
Tugce1803 Miray61 bende öyle olmuştum ama değilmiş maalesef inşallah senin öyle olur ama umutlanma sonra üzüntüsü çok ağır oluyo
Miray61 Tugce1803 He valla öyle daha agır oluyor bu sefer yakı durdu belimde eşimde keçiboynuzu özü içti belki o yüzden hemen umutlandım inşallah ikimizde en yakın zamanda yazarız buraya hamileyiz diye
Dilan-acr Miray61 evet her tuvaletten sonra sildiğimde doluyordu resmen çok dikkatimi çekmişti beyaz su gibi renksiz
Dilan-acr Miray61 bekle o halde adet olmazsan gecikmen olursa 1 hafta kadar yapabilirsin ama dayanabilir misin bilmiyorum 😁
Miray61 Dilan-acr dayanamam ama belirtiler daha çok olursa inşallah gitcem hastaneye direk sadece akıntı bide meme ucuna gitmiycem çünkü daha 9 günüm var