MTC Tugbaklc ultrason kağıdınızda değerler yazıyorsa “FL” değeri vardır. O değeri 7 ile çarparak boyunu öğrenebilirsiniz
Tugbaklc Fdle ne yiyosn ekstra 😂 bize de söylesene canım ya benim kziim 42 de doğurdum 3kilo 200 gr doğmuştu muhtemelen beklese 3 buçuğu bulur dedi doktorum ama bana pek inandırıcı gelmedi 1 ay var tam 1kilo.alir mi.ki
Fdle Tugbaklc inan ekstra bişey yapmıyorum sadece günlük rutin olarak meyvemi sütümü cevizimi eksik etmiyorum birde bende çatı ağrısı çok olduğu için günde 2 tane maden suyu içiyorum doktorumun önerisiyle omun dışında et balık vs çok tüketen bir insan değilim ama ben 6 kg doğmuşum sanırım genetik 😁 ki birde ben tek tük sigara da içiyorum ne yazık ki sigarayı içmesem 5 kg doğururdum kesin diyorum
Pcosaragmen Kizlar ultrason fotoğraflarınizda FL diye bir değer olacak(femur lenght) üst bacak uzunluğu yani ,onu 7 ile carparak boyunu öğrenebilirsiniz ,Dr lar da bu şekilde olcuyorlar ,artık çok büyüdüler ve yerlerine sigamiyorlar 😍
Fdle Tugbaklc sezeryan tabiki de normalin imkani mı var koskoca 1 aylık çocuk gibi doğmuşum 😁 annemin karnı çok çok büyük olurmuş gören üçüz mü taşıyorsun derlermiş benim o kadar büyük karnım yok
Minesss Bende 35+1 deyim 2 kilo 555 gram kızım ce 47 cm boyu 19 şubat görünüyo doğum ama kızlar biraz aceleci olabiliyolarmış :)