Dilan-acr Merhabalar 🤰🏻 Kızlar beta hgc değeriniz kaç şuan 6 7 haftalık hamişler çok merak ediyorum benim değerlerime herkes yüksek diyor 1 hafta önce 54 bin di Cumartesi tekrar bakılıcak
Eda_zafer_1 Dilan-acr Merhaba 8 gün önce 45 bin di normalde 6+6 olmam gerekiyor ama 7+3 deyiz doktorun dediğine göre.
Misssimsek Dilan-acr canım sürekli kan verme ne gerek yok o değere ulastiysa gidip keseyi görmen gerekir zaten 5000 den sonra tekrar tekrar kan vermenin bir mantığı yok o değerden sonra artışı da iki kat olarak gitmiyor zaten
Blackkcat Dilan-acr 7+3 oldum bugün,dün kalp atışlarını dinledik,sizinde gözükür artık,bat günü 800 oldu bir dahada baktırmadım betahcg ye,hayırlı olsun💕
Dilan-acr Misssimsek ben değerime sağlık ocağında baktırdım sadece hemograma bakıldı cumartesi günü detaylı kan a bakılıcak sürekli her ay baktırmam zaten kolum dayanmaz 😀 doktor gerekli duyarsa baktırırız geçen hafta gittiğimizde sadece keseyi gördük 5 haftalıktı. Beta değerim de 54 bin di
Misssimsek Dilan-acr doktoru nda istemez zaten bir daha canım birde ikili test zamanı bakılıyor 12.haftada o kadar bundan sonrası ultrason takibi. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Değerin yüksekliğine de takılma kişiden kişiye degisirmis ❤👍
Dilan-acr Misssimsek teşekkür ederim 🤰🏻❤️ Burda bazı arkadaşlar çok yüksek ikiz falan mı diye sorunca ultrasonda da görünmeyince tedirgin oldum
Misssimsek Dilan-acr yok canim tedirgin olmaya gerek yok benimde 4.haftada 17300 du bana 3uz kesin dediler ama doktorum tek kese gördü ve değerinin normal olduğunu yüksek olmadığını söylemişti
Gigy Tekrar kan vermedim ben 7+3 üz keseyi gördük ve kalp atışını dinledik,takip yapılıyor ,Beta HCG bakilmadi bir daha zaten hamilelik ilerledikçe yüksek olması normal ölçüme gerek yok canım ,ultrasonda takip yeterlidir
Ebaki Blackkcat abla bnm prolaktin 39.50 Tsh 2.830 lh. 6.76 Fsh. 7.70.estradiol 15 cıktı normal mi adet im in ikinci günü
Blackkcat Ebaki bende 3yaşına geliyordu bıraktırmıştım🙈hemde her ikiside 2yıl emdi sonra geceleri devam ettiler zor oldu bıraktırmak😂