Sumyydmr97 Livamom evet canım 38 de çağıran doktorlar da oluyor benim doktorum Şubat sonu Mart başı dedi 39 haftamın bitimine denk geliyor hayırlısı tabi önce daha erken de alabilir belli olmuyor ☹️
Sumyydmr97 Elisakerem ayy çok geçmiş olsun canım zor olur fıtık gebelikte annemden biliyorum neyse sağlıklıca doğsun da doktoru bebiş için en iyi zamanı bilir Allah kolaylık versin canım İnşallah ☺️
Tugbaklc 123- aynı bende öyleydim kızımı öyle inat ettim bekledim.kucagima aldım 👍🏻 simdi ilginc geliyor bana da
Masal78 Sumyydmr97 bizde şuan 30+1 iz doktorum 13 Mart doğumun dedi bakalım 2. Hamileliğim benim doğum günüm martın 1 aslında Mart 1 olmasını çok istiyorum doktoruna konusucam uygun görürse Mart 1 olmasını isterim 😆😊😊❤️
Masal78 Sumyydmr97 bizde şuan 30+1 iz doktorum 13 Mart doğumun dedi bakalım 2. Hamileliğim benim doğum günüm martın 1 aslında Mart 1 olmasını çok istiyorum doktoruna konusucam uygun görürse Mart 1 olmasını isterim 😆😊😊❤️
Sumyydmr97 Masal78 evettt 1 Mart isteyenler arasına hoşgeldin sende 🤣🤣 gönlüne göre sağlıkla doğsun inşallah canım nasıl sezeryandan memnunmusun ☺️
Masal78 Sumyydmr97 ilki de seseryandı buda sezeryan olacak memnunum ama doğumdan sonraki o ağrı acı dikiş düşününce yine korkuların başlıyor inş sağlıklı olsunlar da genişler daha ne ister ki insan 😊😊❤️❤️