Balimkiz Kızlar aslında Defne balım koymayı istiyodum burda bilenler bilir ama geçen sene en çok konulan 3.isim Defne olmuş büyüyünce sınıfında 3 4 tane Defne olacak böyle söylenişi anlamı güzel bir kız ismi söyleyin lütfen karar veremiyorum 🙏
GF01S Balimkiz canım biz ❤DUHA ❤ ismini koyacağız kızımıza alternatif olarak sihem , isra, sidra , vera , serra , berra münteha,mihrimah, mahbube, mila, mina, 🤩❤
Kbrbydk Balimkiz bizde dün gece karar verdik eşim beğenmişti ismi içime hiçbir isim sinmeyince onun dediğine karar verdik. Aysima koyacağız hayirlisiyla. Gülce, meva, idil, hazel,beren,deren, melis benim not ettiklerimdi.
Didi6 Balimkiz Balım çok hoş. Defneden iyi ki vazgeçtiniz, baydı bu isim. Deste - Beste - İlke - Özgü gibi isimler uyar Balım'a 😊
Balimkiz Anrebasum bende kafamda başka uyduramıyorum aslında hiç bişey sanki olmuyormuş gibi geliyo ama hepsine ayrı bir bahane bulduğu için cevremizdeki insanlar kafa karışıyor
Anrebasum Balimkiz Bence cok guzel. Hiz yeğenime Balim koyacaktık 2008 de ; vazgeçirdiler, oyle isim mi olur diye. Bal gibi bir kız oldu , keske koysaydik diye hala soyle iriz. Yani isimi koymak istediğin andan itibaren o isme bürünüyorlar, kimse begenmeyebilir tam isim gibi olmayabilir. Ama onemli olan senin icgudun ne diyor, onay veriyorsa hic dusunupte kafani bulandirma
Anrebasum Anrebasum ben de Mihra ismine kaynadim ilk duydugumda mesela, bir ara İla yi cok begendim. Ama erkekmiş😀