Meeerveunal Siraccc 40+3 tık yok her gece yatarken allahım suyum patlasın gece sancıyla uyanıyım diye dua ediyorum 😂
tugbaurkmz Aynen bende bu gece 39 oluyorum Pazartesi çatı muayenesi olacam bakalım 🤔 hergün acaba bugün olur mu diye düşünmekten strese giriyorum
Tubina tugbaurkmz çatı muayenesini ilk defamı olucaksınız daha oncesinde doktorunuz yapalım demedi mi
Siraccc tugbaurkmz aynen öyle valla doğurmak istiyorum artık bizim baş 3 hafta ilerde gidiyor dogurabilirim umarım
Suhu2017 39+0 olduk bugün hiçbir belirti yok çocuk kıpırdasa acaba geliyor mu diyorum acemi olunca insan anlamıyor da😃
Siraccc Meeerveunal hahhaa bende aynen ama ben sabaha karsi sancı girsin istiyorum iki kuzucugumu uyandırmak istemiyorum umarım diledigimiz gibi olur 🤲
tugbaurkmz Tubina 36 haftada yapılmıştı alttan muayene ama ozaman belimde kasığımda çok sancı vardı açılma var mı diye baktı bişey çıkmadı tabi 😊39 da bakıcam dedi çatıya tekrar
mavipapatya Bizde 38+5iz ama hiç bir belirti yok🤷♀️ hurma yürüyüş vs işlemiyor 😂 zamanına bebişler karar verecek
Siraccc mavipapatya bende son zamanlarda belime ağrı giriyor ama doğum sancısı degil tabi başka bir belirti de yok şuanda
mavipapatya Siraccc Bende sadece gece oluyor uykuya dalarken bel ağrısı sonra geçiyor 🤷♀️ Rüyamda hergün doğuruyorum ama gerçeğini göremedik bi türlü 🤣