Esilamm Günlerdir uyuyamıyorum burnum boğazım gencim çok fenayım öksürürken göğüs kafesim ağrıyor. Bir tane Parol içtim mecbur kaldım. Hastahanede hiç birşey yapmıyorlar çaresizim
Snur94 Esilamm vikisi tasın içine koyun bir çay kaşığı içine yarısına kadar su doldurup kaynatın onun buharına eğilin bugün yapın bende aynı durumdayım Doktorum önerdi birde bol meyve yiyin başka neler yapıyorsunuz ben halsizliği atamıyorum üzerimden
Sulee1 Esilamm 3 gündür bwnde hastayım canım. Serum fizyoloji al bebeklere kullanıyoruz ya çok güzrl burun açıyor hem saf tamamen. Zencefil bal ye çörek otu ye boğazın içinde tamamen dogal hepside
Esilamm Yayamazbebek çok teşekkür ederim. Doktor alerjik dedi gönderdi ama alakası Yok bildiğiniz gribim yani
Esilamm Olcygmse canım İnan ne kadar dikkat edersen o kadar alıyosun. Bende bademcik var ve sürekli şişer antibiyotikle atarım şimdi de içemediğim için bir haftadır yatıyorum direncim kalmadı
Funsem Bende öleyim 😞 Dünden beri yataktan kalkamıyorum, üşütmüşüm. Karnım çok fena ağrıyor, parol aldım geçti gibi oldu ama hala ara ara oluyor. Ne kadar dikkat edersek edelim oluyoruz, ben bu sene sürekli üşüttüm... 😞