Yeni_annee Kızlar doktor 3-4 kere denedi ama yaptıramadım vajinismus var sende dedi sezeryan için gün aldim
Yeni_annee Esraaydn21 kendimi o kadar rahatlatmaya calistim ama olmadı umarım sizde olmaz öyle bir şey
Kubuuu1 Esraaydn21 çatı mueynesi kesinlikle ilişkiye girmekten bile kolay iki parmağı ile eline jel sürerek bakıyor iki saniyelik anlamadım bile kendinizi böyle sartlandirmayin ve rahat bırakın hiç anlamiyprsunuz
Esraaydn21 Yeni_annee benımde cesaretm yok acıkcası sezeryan dıorm ama oda kolau degılkı herturlusu zor :( allah yardımcımız olsun
Mervee58 Esraaydn21 ben iki kere gitmiştim de o yüzden hamile kalmadan önce bi problemim var mı öğrenmek için gitmiştim 🙈
Esraaydn21 Kubuuu1 ne guzel acıklamıssın keske herkes senın gibi morel verse geven bırı post acmıs gordunuzmu blmıorm.. catı muyanesı cok kotu agladım sakın yaptırmayn falan yazmıstı
Kubuuu1 Esraaydn21 Allah'ım yarabbim deli oluyorum öyle insanlara tamam herkesin acı eşiği faklı ama çatı muayenesi yaptiramayan insan çocuğu nasıl yapmış anlamıyorum 🙄🤦 siz kulaklarınızı kötü yorum yazanlara tikayin
Esraaydn21 Kubuuu1 işte bu hamıelleık nasl bıseyse guzel bı yazıyı okuyosan aaa kolaymıs dıyosun bırı kotu bısey dedınde aa kotuymus dıyosun. ınsanlwr keske bunu anlasaaaa:(
Ipekseyda23 Arkadaşlar o kadar basit bisey ki hissedilmiuo o derece kendinizi kasmayın başka şeyler düşünün yeter saniyelik bisey sadece