Gigy İnşallah güzel haberler alırsın canım ,bir daha başka doktora görün ,hayırlı haberlerini bEkliyoruz 🙏
nilinannesiii YagizAsyaMom inşallah canım allah razı olsun, yarın tekrardan gideceğim doktora bakalım ailelere söyledik bide bilmiyorum ya of kafam yerinde değil
YagizAsyaMom nilinannesiii aileler en son düşüneceğin şey olsun bebeğini ve kendini düşün biliyorum çok zor ama sakin kalmalısın yarın haber ver olur mu merak ederim
nilinannesiii YagizAsyaMom merhaba canım şimdi devlet hastanesinden geldik dağ tarafımda kist gördü ilkte görmüştü o zaten rahimde de kese görüyorum ufak ama dış gebelikmi bilemem ilerleyen zamanlarda görmem gerekiyor onu dedi şimdi anlayamayız dedi
Tusubasa nilinannesiii hamileliğinizin adet düzensizliği ile pek bi alakası yok canimmm ona göre yapilacak bi tahlilde yok. Ben 8. Haftamda gordum kesemi 9. Haftada kalp atisini duydum diş gebelik olabilir dedi doktor degistirdim hemen soylenene bakma
nilinannesiii Tusubasa canım değerim 2837 çıktı güzel dedi doktor. rahimde kesenide gördüm 6mm çapında dedi ben dış gebelik görmüyorum dedi canım salı tekrar gideceğim
nilinannesiii YagizAsyaMom canımmm sonuçlar şuan güzel , 6mmlik bir kese gördü rahimde salı tekrar gideceğim inşallah
Tusubasa nilinannesiii çok sevindim kuzum rabbim sağlicakla kucağina almayi nasip etsin inşallah 🙏 banada rahim alaninda kanamasi vardi dış gebelikti şundu bundu derken 36. Haftamizi doldurduk :)
YagizAsyaMom nilinannesiii ahh şu an oleeey dedim inan bana 😂 Ne kadar güzel Bi gün sen keseni gördün ben kesemi gördüm Allah ım sen bizleri utandırma sonuna kadar gitmeyi nasip et yarabbim 🤲
nilinannesiii YagizAsyaMom çok şükür kuzuuummmm ezan okuyor suan nasıl sevindim rabbim bize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah ♥️🤲🏻