duha13 Midem çok bulanıyor buna ishalde eşlik ediyor belimde ağrımaya başladı uyuyamıyorum çok halsız hissediyorum kendimi ne yapmalıyım 😞
Tbrk duha13 ishal dogum belirtisi olabilirmis cnm. Ama hem migdem bulaniyo diyosun hem ishalsin. Bi doktorunu ara yada git. Halsizlikte muhtemeken vücudun su kaybettigi icindir
123w123w duha13 sanki beni anlattın canım aynısı yaşıyorum 38+4 olduk normal bence doğum yaklaştı sonucta
ArzuBeli duha13 bana da oldu doğum yaklaşınca ishal olunurmuş geçen hafta oldu bana bence bekletme acile yada doktoruna git bebek susuz kalmasın bana sıvı taktılar serum bide aç karnına haşlanmış patates ye muz ye ama doktora git..
duha13 ArzuBeli Tbrk doktorum suyun veya kanaman gelmedıkçe gelmene gerek yok dedı gitsem ilgilenmeden geri göndericeklerdr umurlarında degıl oyuzden gıtmek ıstemıyrum
duha13 123w123w bir sıkıntı olmasından çok korkuyorum doktorlarda ilgisiz olunca neyapıcagımı bılemedım
Tbrk duha13 Iyide sncta birden fazla sikayetin var dogum baslangici olabilir bunlar. Ne demek ilgilenmiyolar ilgilenmek zorundalar. Yikarim ortaligi valla. Cocugun soz konusu. Bebeginin hareketlerini kntrol et