brcaky tambirminnos dün hm baktım 40 tl falandı tulumlar bilginiz olsun onlineda daha uygun. Ebebek yeni doğan için hemde fiyat açısından daha uygun tabi haklısınız. Çok teşekkür ederim❤️
EbruIrmakAhmet brcaky rica ederim. Bende daha sipariş vermedim ama topluca ordan vericem sanırım beğendiğim çok şey var
Prenses001 brcaky zara carters h&m ebebek buralarda en güzellerini bulabilirsin kotonbaby ve lcwde bazen güzel şeyler olabiliyor
sokomel e bebek, lcw, koton, h&m çoğu şeyi buralardan aldım. hem görüntüsüne hem de uygun olmasına özen gösterdim açıkçası. üç ay giyeceği tuluma 100 lira vermek mantıklı gelmiyor. bu yazdığım mağazalar gayet uygun ve güzel ürünleri var.
brcaky sokomel doğru diyorsunuz kotona bakmamıştım teşekkür ederim mutlaka bakacağım dediğiniz yerlere❤️
Goncaemrah brcaky benim de oğlum olacak. Uzay temalı kıyafetler, eşyalar almaya çalışıyorum. Mavi bir şey almamaya çalışıyorum, klasik olmasın diye. Az önce lcw internet sitesine girdim, uzay temalı bebek kıyafetleri gelmiş ve çok güzeller🤩 bir bakmanı öneririm canım 🙂🙂
KukyFurMama brcaky ilk kızın olacağını öğrenmişsin ya gözün hep onlara baktığı için şimdi sana öyle geliyor. Erkek bebekler için de çok güzel şeyler var. Hele ki mahalleniz civarında butik, bebe giyim mağazaları varsa daha orijinal şeyler bulabilirsin👍🏻
Gizoo brcaky kitikate de güzel ürünler var beyaz ekru seçenekleri çok ürünleri de sağlam yıka yıka giydir. Lcw ve h&m unisex ya da ben erkek kıyafetiyim diye bağırmayan modeller çok koton Kids de güzel ama 3 Aydan sonrası için. İdil baby, andy wawa ürünleri de güzel ve kaliteli oluyor ama biraz fiyatları yüksek. E bebekte de ben güzel sade beyaz gri tulumlar bulmuştum (hellobaby marka tulum tavsiye etmem kısa ve geniş yapıyorlar). Ama kızlar içim kesinlikle çeşit daha fazla. Trendyoldan takip edebilirsin indirim zamanlarını özellikle ben internet alışverişi olarak trendyolu çok kullanıyorum instagram sitelerine pek güvenmiyorum.
brcaky Gizoo trendyol konusunda cok haklısınız. Herşeyi detaylı ve uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Mutlaka tecrübelerinizden yararlanacağım❤️
Fazilet2232 brcaky valla canım ben herşeyini e bebekten aldım nerdeyse hem çeşit çok hem kaliteli hemde indirimleri yakalrsan alışverişe doymazsın😍😍
brcaky Fazilet2232 indirimleri takip edeyim o zaman herkes kapmadan almak lazım😂 çok teşekkür ederim❤️