brcaky Düne kadar kızım olcak diyordum ancak öğrendim ki oğluşum gelecekmiş. Kız bebek için seçenek çok fazla ama erkek reyonlarındaki ürün adeti daha az genelde. İnstagramda da hep kızlar için kıyafetler. Güvenilir, daha önce oğluşunuz için kaliteli tatlış kıyafetler sattığını gördüğünüz mağzalar varmı? Civilde hep papyon ağırlıklı şeyler var ve sevmiyorum onları. Hem normal dükkan mağaza hemde instagramda varsa bildiğiniz yerler benimle paylaşırsanız sevinirim❤️
Bebegimm_20 brcaky e bebekten bakabilirsin cok güzel şeyler var ben oğluma çoğu eşyasını ordan aldım.
yagmur2019 brcaky bizim oturduğumuz yerde pazara İstanbul’dan sergidirler geliyor ben oğlumun kıyafetlerini hep pazardan aldım tamamen pamuk yumuşacık ve çookk ucuz 40 TL ya kar montu aldım o derece☺️ 10 TL ye eşofman takımları 3.5 TL ye eşofman altları hepsi de bebekler için özel bence pazara çıkın gezin naçizane tavsiyem harika şeyler oluyor
ozgeya brcaky KitiKate,Zara,H&M,AndyWawa,Carters.Ben oğlum için hep buralardan alışveriş yaptım,yapıyorum da.Ben de her yerde olan erkek bebek kıyafetlerini sevmediğim için bu markalarınkini beğenerek alıyorum.Üstelik çok da kaliteli.
Eymensmom35 brcaky yok öyle bişeyy valla ben bi dolu eşya aldım herşeyi tamam şuan tabi çok kıyafete yüklenmeye de gerek yok hediye gelir çocuk çabuk büyür oyuZden zamanla da alınablr..enucuzbebekmarket ve bebelondan aldım instgramdan guvenilir siteler.onun dışında ebebek
Betulzeynep19 Canım bu ara ebebekte erkek bebişlere inanılmaz güzel şeyler var bende oradan alışveriş yaptım
SbnmTlg Canım mağazalara çok çeşit getirilmiyor. Mağazaların internet sitelerinde daha çok çeşit ve seçenek var. Mazağaya bakınca ben de diyorum erkek için hiçbir şey yok diye ama online siteler de daha çok şey bulabilirsin. Ben neredeyse her şeyi internet mağazalarından aldım.
brcaky SbnmTlg aaa çok mantıklı mağzaların online sayfasına bakmak, bende öyle yapayım çok teşekkür ederim❤️
-kbra-12 Ben genelde h&m’nin online sitesinden alışveriş yapıyorum hem kaliteli hem farklı tarz ürünler var ekstra olarak trendyoldan da bakabilirsin 🤗
brcaky -kbra-12 evet mağzadada güzel şeyler vardı şimdi uygulamayı indireim bakacağım hemen, çok teşekkür ederim❤️
Kbraosmn “ Minicity” İnstagram ve internet sitesinden inceleyebilirsiniz uygun ve kaliteli 👍 Ankara da mağazası da bulunuyor
brcaky yagmur2019 estağfurullah tabi artık pazardasa çok güzel kaliteli şeyler var mutlaka bakacağım çok teşekkür ederim❤️
Bde yagmur2019 kesinlikle katılıyorum e bebekte gördüğüm güzel kıyafet kadr güzel tatlı bir elbiseyi yada eşyayı pazarda yarı yarıya buluyorum ve çok güzeller
Gulcezeren brcaky biz herşeyini ebebek ve civilden aldık gayette güzel seyler var erkek bebekler için ama tabi kız bebeklerin seçeneği çok daha fazla
brcaky Gulcezeren klasik şeyler var araba, kamyon papyon belki benim gittiğim mağazada onlar kalmıştı başka şubelerede bakarım mutlaka❤️
ozgeya brcaky Babymall mağazasından aldım çoğunlukla.Bebekhouse,trendyol ve bebek mağazalarının(çarşılarda olan vs) bir çoğunda bulunuyor.