Ezgi1990 Canim klomen yumurtanin buyumesini saglar. Yumurtan cumartesi kadar kendiliginden catlayabilir catlamazsada doktor buyuklugune bakar yumurtanin ve yeterince buyuduyse igne verir onu vurdurursun o sekilde catlar. Bugun degilde yarin iliskiye girmeni tavsiye ederim cunku yeterince koyu cikmamis ovulasyon testinde. En az C kadar koyu cikmasi gerekiyor ve birde tekrardan siliklesmesi gerekiyor ozaman yumurtanin catladigini anlarsin. Catlatma ignesi vurunmak zorunda kalirsanda doktor igneden 36 saat sonra iliski oneriyor. Sonra gun asiri iliskiye giriyorsun. Bende Klomenle hamile kaldim. Hatta kontrole gittigimde yumurtam yeterince buyumustu 20 mm kadar doktor catladi catlayacak yarin bidaha gel catlamazsa igne yapalim dedi. Ertesi gun gittigimde catlamamisti ve Ovitrelle igne vurundum o sekilde catladi canim. Suan 15 haftakik hamileyim cok sukur. Rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder insAllah guzel haberler alirsin. Birde unutmadan doktorum igneyi vurun ertesi gunde Duphaston hapa basla gunde 1 tane ic demisti. Rahmi gebelige hazirliyormu o hap. Bebek daha iyi tutunuyormus, hamile kalirsan dusmesini engelliyormus. Hamile kalmazsanda gununde adet oluyormussun adet gecikmiyormus aklinda bulunsun. Ben doktorumun dedigi gun basladim ve 12 haftalik olana kadar kullandim o hapi. 12 haftalik olunca doktorum biraktirdi.