B24A19 Arkadaşlar kullanan ve memnun kalan varmı ben bi kaç marka araştırdım. Memnun kalan varsa hangi marka olduğunuda söyliyebilirmi nasıl kullanıldığını birde çok teşekkürler şimdiden 😍
Ayse08emre B24A19 awent silikon kapak kullanıyorum sütüm hiç boşa akmıyor gayet kullanışlı ama yarayı iyileştirmiyor
nghn87 Ayse08emre bende aldım aynısından sağa çevirdim sola çevirdim nasıl kullanılıyo anlamadım klavuzundan falanda bisey anlaşılmıyo 😂😂😂
Tuuce7 Silverette aldım. Bir arkadaşım doğum yapmıştı hamile olduğumu duyunca her şey bir yana git hemen bundan al çok rahat ettim dedi. Ben de o yüzden aldım. O çok memnun kalmış
seymari Silverette aldım ama henüz kullanmadım umarım memnun kalırım, olumlu geri dönüş aldım hep bende aldım biraz pahalı ama değer demişlerdi.
mommyissues Doğuma bir kaç hafta kala silverette marka gümüş kapak aldım. Günde bir iki saat taktım. İli hafta önce doğum yaptım emzirme dışında hep takıyorum çok şükür hiç yara olmadı annem keşke bizim zamanımızda da olsaydı diyor o kadar memnun kaldık 👏🏽
B24A19 mommyissues Hayırlı Olsun Allah analı babalı büyütsün 😍 bende korkuyorum acırmı diye bu kapakları duyunca sormak istedim teşekkür ederim 🤗
iremss mommyissues kullanmadan önce bi işlem yaptınız mı temizlemek için yani, bir de doğumdan bir süre önce kullanmaya başlamış mıydınız? Güle güle büyütün miniğiniZi 🌸
mommyissues Kuzey88 hayır hayır sadece kapak kullanıyorum zaten anne sütü akıyo içine bazen anne sütüyle gümüş kapak birleşince iyileştirici etkisi artıyormuş. Kapak aldıysanız krem falan almayın sadece kapağı düzenli ve temiz kullanım
Gulbebek Silvermoon aldım ama kullanmadım birkaç gün sonra başlayacağım kullanmaya günde birkaç saat takmak yeterli denilmişti
mommyissues B24A19 amin teşekkür ederim sizler de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gördüğüm herkese bu kapakları tavsiye ediyorum. Çok para gibi geldi alırken ama en özel en anlamlı şey olan emzirmeyi acısız kılıyosa inanın verilir bu para 👍🏽 Çok hassastır normalde göğüslerim ağrı sızı yaşamadan hamileyken aldım o yüzden 🙈
mommyissues iremss iremss ben doğumdan iki hafta önce kullanmaya başladım günde 1-2 saat takıyodum zaten göğüs ucunuzdaki nemi farkedersiniz kullandığınız andan itibaren. Doğumdan sonra da hiç çıkarmadım. Sadece suyla güzelce yıkayıp iyice kurulayın öyle takın her gün. Teşekkür ederim 🙏 sizler de güzel günlerde büyütün inşallah 🥰