Narsu Kizlar bebegim icin ikili yada tekli kiz isimleri onerirmisiniz .Azra su dusunuyorum ama kararsizim
UraSsmom Narsu Yiğenimin ismi Azra Beren ikisini birden kullanıyoruz gayet hoş geliyo kulağa Benim kızım olsaydı da Sare Duru koyacaktım
ilkbahar Bebisim27 bazı isimlerin bahtı çok iyi olmadığını düşünüyorum mesela ceylin münevver gibi o yüzden ben asla o isimleri koymam... Belki de düşüncem yanlıştır siz bilirsiniz 😶😶
Didi6 Bebisim27 Ceylin'in anlamını iyi araştır canım. Gerçek anlamı yengeç yuvasıydı galiba. Cennet kapısı anlamı tamamen uydurma.
ilkbahar Bebisim27 anlamı güzel olabilir canım.. Her ne kadar güzel olsa da hayatta çok sıkıntılar yaşıyorlar gibi geliyo bana o isimler.. Nebiliyim ya belki öyle değildir 🤷♀️
Bebisim27 ilkbahar olabilir ben hiç çevremde o ismi duymadım o yüzden bilemem ama vazgeçtim 🤔koymam artık 😂 teşekkür ederim cnm
ilkbahar Bebisim27 ya iki tane ceylini zalimce öldürmüşlerdi müge anlı felan da izliyorum belki de ondan etkileniyorum canım 🤷♀️
Didi6 Bebisim27 Değil. 😁 Bi ara modaydı her isme dini bir anlam uydurmak. Her isim Cennette bir kapı, Cennette bir çiçekti. Ceylin yengeç veya yengeç yuvası demek.
Bebisim27 Didi6 hmmm öğrendiğim iyi oldu demekki her site güvenilir değilmiş bende anlamı güzel kızım olursa koyarım diyorum iyi ki yazdınız