Saftorik İlaçlarla birlikte 15 milyar tuttu birde transfer günü geriye kalan yumurtaları dondurmak için 5 yıl için 2,700 TL para ödedik tedaviye başladığımızda zaten sürekli doktora muayene ye gidiyorsun şahsen o zman süreç hızlı geçti yumurta toplamada gayet güzel geçti tek tük ağrılar elbette oluyor 1 ay rahim dinlendirmesen sonra transfer gününü verdi doktorum heyecan oluyor hatta ben bu kadar çabukmu olucak transfer demiştim transfer günü gelmişti o gün okunmuş su yaptım onu içtim Meryem suresi okudum dağıttım vakit buldukça dua okudum transfere girdim 20 dakika sürdü sedyeyle odaya götürdüler hiç kafanı kaldırma dedi transferden 1 saat yatırdı doktorum hastanede benim 5.gün blastokist embiryosuydu yani tutunmaya hazır embiryo eve geldim 1saat hastanede yatıktan sonra 3gün doktorum uzan ağır iş yapma ilaçlarını aksatma demişti ilk 3 gün karnımda kelebekler uçuşuyor gibiydi o anda anladım tuttuğunu transferin 5.günü idrar testim pozitif çıktı 7.günü beta hcg 55 çıkmıştı yani sadece bekleme süresi yoruyor insanı o kadar