SecilM Lina17 aynen hayırlısı. Erkek faktörlü bizdeki sorun. İleri hareket 0 eşimin ve morfoloji sıkıntısı var. Siz tüp bebek aşamasında mısınız?
Sefiriniizi SecilM canim sana tavsiyem pgt yaptir bende cok negatif yasadim.prof banada yasin genc diyip gonderdi.en son ankrada doktora gttim.5 embryom olustu 5 ide en sagliklisi pgt ye gitti 2 tane normal geldi .obur 3 unde kromozm bozuklugu cikti.
Sefiriniizi SecilM ben hrs de tarik hocada yaptrdim.genetik lab var.ve tarik hoca ne var ne yok hepsine bakiuo.dna sperm testinede orda bakiliuo.bence dene orayi
SecilM Sefiriniizi ben zaten ankarada yaşıyorum. 2 tüp bebeği de ankarada çok iyi doktorlardan prof dr cem atabekoğlunda yaptırdım. Hrsde oldu 2 işlem de 😊 ama pgt yapılmadı. Mikroenjeksiyon yapıldı. Doktorum eşimden dna hasarı testi istedi. Genartta yaptırdık ve kötü gelmedi. Hayırlısı.
Sefiriniizi SecilM canim bisi sorcaktim sen e2 degerim ve progestanim yuksek ddin ya kac cikmisti.benimde opudan 5 gun sonra adetim oldu basladik hemen acaba erkenmi diye dusundumde
SecilM Sefiriniizi opudan 2 gün önce sanırım son kanı veriyorduk unuttum gününü de. Progesteron 1.99du. E2 de 4145. Opudan 5 gün sonra normalde adet olunmaz ki. Adete en az 15 gün var o tarihte. Doktorun ne dedi bununla ilgili?