Astunazmn Ya bnm bt hgc testim .0-12 çıktı acaba cokmu erken gttim adetime daha bir hafta var ama bo cok belirtim de var :((( bu durumda olup hamile kalan varmi
Elizvedeniz Astunazmn benn. Adete 8 gün varken test yaptım çıkmadı 7 gün varken yaptım çıktı. Ertesi günde kan vermiştim. Bir gün bile farkediyor. Şuan 21 haftalık oldum kızımı bekliyorum umarım sende güzel haberler alırsın 💕
Serpil_27 Astunazmn benimde 1 hafta var dün verdim kan negatif sanırım erken verdim ondan çıkmadı bekliyorum haftayı
Astunazmn Elizvedeniz inşAllah ya suan buguz haberi duymayi cok istiyorım ki dua edin verici mevlam ben ondan umudumu kesmiyorum pko hastasiym ama bu ay iki yuumurtam catladi doktor kontrolunde :( bugun erken davrandim galiba ya
Astunazmn Zezef ya cok umutlandim ama simdi ole gorunce uzuldum ya neblm belirtileri de cok goguslerim bole ucu kahverengu oldu adet olcm gbi agrim var akintim var kahve rengi ve yoğun bi sekilde bole hasta gbi uyanıyorum:( yumurtlama günlerimde hep iliskiye girdik bide umut varmi sence
Zezef Yani döllenme gününü bilmediğiniz için, tahmini yerleşme gününden sonraki gün sonuç alırsınız buda yumurtlama günğnden 12 gün sonraya tekamül ediyor
Zezef Astunazmn üzülme adete 3 gün ya da 2 gün kala tekrarla kan testini... en doğru zamanda eminim harika bir bebeğin olacak
Elizvedeniz Astunazmn bende pkoluyum canım kendiliğinden istediğimin ve pkolu olduğumu öğrendiğimin 4. Ayında hamile kaldım merak etme veren rabbim veriyor
Astunazmn Elizvedeniz inşaALLAH ya dualarini bekliyorım inşAllah haftaya kdr beklim belkide gec dollenme falan olur bilmiyrm icimde bu umut var hala
Astunazmn Zezef ay inşaALLAH ya rüyamda bu gece test yapmisim hamileymişim ama okdr gercekti ki uyanınca bile gercek sandim