Annevekuzusu Kızlar yade isminin yanına yada başına güzel anlamlı değişik bir isim söyler misiniz? Hadi bi yardım edin bu minnağın ismini koyalım artık 😘😍😀
Faffabay Annevekuzusu mihra koyacağız bizde belki beğenirsiniz 🥰 iyilik sever,hoşgörülü demek farsça bir isim farsçada: ayın doğuşu anlamına geliyormuş ❤️
Annevekuzusu Srpplt beyzada ailemizde var çok onuda koyamam ve eski bir isim yenilerden güzel anlamı olan istiyorum ben
Annevekuzusu Seymaaam beril güzel ama berre berra beril bunlar yasaklı isimler efendimiz yasaklamış canım 🙍
Ftszgn o değil de doğuma 1 haftanız kalmış ne mutlu size yaa bizlerde görelimmmm inşallaah sağlıcakla bebişini kucağına al annesiii ben ela asel koyucam kızımın adını nasipse 54 günümüz kaldı :) hazel de aklımda sana da fikir olsun
Annevekuzusu Faffabay bende çok düşündüm bu ismi ama gerçek anlamı o değil canım iyi araştır bence. Farsçada öyle bir kelime yok yani mihre var oda ördek avlamak için su kenarlarına bağlanan yalancı ördek demek. Ama genede tercih sizin canım 😊
Annevekuzusu Dudubicerr öylede canım hocalar melek ismini vermeyin diyolar ağır geliyormuş sanırım çocuklara 🤷🏻♀️
Faffabay Annevekuzusu farsça kökenli olduğu yazıyor her yerde mehra şeklinde de söyleniyormuş ama mihre ile farklı kelimeler yani ☺️ Direk isim anlamı olarak iyilik,İyilik sever Diyor tüm kaynaklar ☺️