Gamzee00 mihraduru ben gitmiyorum ama bi kaç kere gittim nerde dengesiz suratsız doktor hemşire varsa oraya toplamışlar kapısından bile geçmem daha 🙈
Eminekckgny mihraduru ben iki defa gittim gittiğime pişman oldum şimdi ise şehir hastanesi daha iyi ilgili doktorum güler yüzlü kibar
mihraduru Gamzee00 hiç sormaaa, sadece bi defa iyi bi doktora denk gelmiştim. Bi daha da denk gelmedi :) şu an nereye gidiyorsun?
Ryhnylmz mihraduru Benn de çok memnun sayışman zaten bi kaç kontrol daha gitcem sonra gitmicem doğumu orda yapmıcam. Şehir hastanesi iyi ama gidecek durumda değilim rahatsızm zaten buraya bile zor gidiyorum riskli bölümdeyim. Bi kaç doktor iyi olduğunu araştırdıgım sen kime gidiyosun
Gamzee00 mihraduru şehir hastanesine gidiyorum uzak ama en azından iyi bi doktorum var ki ordaki bi kaç doktorada denk geldim hemşire falan olsun hepsi iyiydi oradan memnunum
Gamzee00 mihraduru şöyle benim doktorum tanıdık ben randevusuz gidiyorum ama bazen mhrsden bakıyorum şehir hastanesinin kadın doğum randevu alma bölümüne sürekli her tarihte randevu var benim doktorum şuan inferlite bölümünde gebelik bölümünde olsaydı tavsiye ederdim çünkü işinde ehli ve çok tatlı bi doktor ama ordaki çoğu doktora denk geldim bazen benim doktorum olmuyodu onlarda gayet iyiydi
mihraduru Eminekckgny evet biraz önceki arkadaş da şehir hastanesi dedi, biraz yabancıyım ankaraya. Tam olarak nerde bu hastane
Ryhnylmz mihraduru aynı doktora randevu al bence mesela ayşe gülçin vardır, leyla acar, rahmi sinan karadeniz, gizem diye de bi doktor var bunlar iyi yani sabitle bence