Kumru_ Gultekin1 valla happy momu çok seviyorum ama mesajlar bana saçma geliyo ne yalan söyleyeyim 😃😃
OmerAzizeSrc Bana daha bi tane geldi ama çok güzel oluyor bazen sabahları seni seviyorum annecim filan diyo mutlu oluyorum 🤗
OmerAzizeSrc Gultekin1 evet bundan önce bi düşüğüm vardı ama o çok küçüktü bu ilk sayılıyor benim içinde sağlıklı ilerliyor şuan allaha şükür
ArzuCilasun OmerAzizeSrc kıyamam... benim de düşük tehlikem var, yatıyorum... senin kaçıncı haftada düşük olmuştu? Sebebi neydi?
ArzuCilasun OmerAzizeSrc kıyamam... benim de düşük tehlikem var, yatıyorum... senin kaçıncı haftada düşük olmuştu? Sebebi neydi?
OmerAzizeSrc ArzuCilasun 4 haftanın içindeydim anormal gebelik bebek yanlış yere tutunmuş o yüzdendi düşük başlamıştı ama olmadı kürtajla aldı doktor
ZeynepFatih Ya kızlar bana da mesaj geliyor fakat bildirime bastığımda mesajlara düşmüyor 😔 sizde de öyle bir sıkıntı var mı
ZeynepFatih Aspirin bende öyle ya ekran resmi çekiyorum artık kayboluyor çünkü bildirimler düzeltildi deniyor hala sıkıntı var