Gulanelis Suu- sadece multifol ve her zaman bulmak sorun oluyor:( 64 tl gibi bir ücreti var tamamen bitkiselmiş doktorun bunu neden yazdığını hala anlamadım
26mrv Suu- gyno ferro sanol,ınnate omega3, pedia-D vitamini birde 30.haftadan itibaren mag-one adında magnezyum
ilkbahar Decavit, gyneferol, calcimax d3, magnorm, Euthyrox, progestan, proluton depot var 🤷♀️ 2 farklı doktora gidince böyle oldu 🤷♀️ bu arada 14+6
ilkbahar Qwe123 sürekli gittiğim doktor bilmiyor 🤷♀️ yarın gittiğimde söyliycem azaltalım biraz diye... ama dün gittiğim kullandıklarımı bildiği halde yazdı üç tanesini 🤷♀️
Suu- Zuhraa etrafımdakiler de kullanmam gerektiğini söylüyor ama doktor vermeyince merak ettim bende 🤔
d-f61 Doktorlar bu ilaçları neye göre veriyor acaba ben şimdiye kadar bi folik asit kullandım birde şuan 18. Haftadayim decavit kullanıyorum balık yağı veya farklı vitamin filan öyle bişeye başlatmadı daha
Saryamom d-f61 bende anlamıyorum kan değerlerine göre verilmeli bence benim kan değerlerim çok güzel çok sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum Bebeğin gelişimi de sağlıklı 20 ci haftamdayım balık hapı Demir hapı dvitamini magnezyum Kullanıyorum ve gereksiz kilo aldırıyor gibi geliyor bu tarz takviyeler beslenme sorunu olan anneler için Kanda ki eksik değerlere göre kullanılması gerekiyor bence
Elifdemir_ 18+1deyim ilk bastan beri dlux sprey ve sidefer toz kullaniyorum sadece, regenesis verdi yutamadim sidefere gectik
d-f61 Saryamom Yani bilemiyorum dediğiniz gibi kan değerlerine göre verilmesi gerek her doktorun farklı tedavi yönetimi var demekki