Anne23 Hanımlar merhaba. Lütfen sadece bu durumu yaşayanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olsun. İlk defa başıma geliyor böyle bişey. İki gündür dışkım simsiyah. Biraz arastırdım ve kan ilacından dolayı olabiliyormuş. Yaşayanınız varmı?🙏🏻
Sermec Anne23 evet canım 16 haftadan beri dışkım siyah gelıyor kan ilacından dolayı 29+1 haftalık hamıleyım
Pispispis_06 Anne23 kesinlikle kan ilacından oluyor merak etmeyin. Hatta bünyeniz yatkınsa kabızlık da yapar ona da şaşırmayın. Hamile değilken de kullanırdım ben senelerdir ne zaman başlasam öyle olurdu rengi.
Anne23 Sermec hadi yaa o kadar uzun süre devam etmesi normalmiymiş canım. Ne zaman bırakılıyor ilaç peki biliyormusun acaba. Ben 17 haftalığım.
Anne23 Pispispis_06 anladım cok teşekkür ederim. Hayatımda ilk kez kullandıgım için cok korkmuştum. İçimi rahatlattınız 🙏🏻
Mutlu2005- Bende kullanıyorum gayet normal bu kardeş ve bana 8 kutu verdi kullanmak zorundayım kanım 8 düşmüş ve damardan takviyede aldım
Anne23 Elif_buluy hahahah bende doktora mesaj atıcaktım ama bi çekindim mesajda sormaya. Yarın randevum var orda sorucaktım ama sormıycam artık 😂😂
Srpplt Anne23 Evet kan ilacindan olur kullandigin surede duzelmez ilaci birakinca duzelecektir. Bende bir donem kullanmistim ayni etkiyi yapti tabi doktorum kan sonucumu yanlis kontrol ettigi icin aslinda kullanmamam gerekiyormus ama sonradan birakinca düzeldi
Cido_Cim Anne23 ben de 1 haftadır kan ilacı kullanıyorum. Doktorum zaten uyarmıştı dışkımin siyahlasacagi konusunda. Dediği gibi de oldu ve hafiften kabızlık başladı.