Ksnmzz Kızlar bebek arabası sizce nasıl olmalı travel sistem pusetli bebek arabalarındanmı eğer ondansa kullananlar kaç yaşa kadar kullandı?yoksa puset ayrı bebek arabası ayrı olanlardanmı? Deneyimi olan anneler yardımmmm
Kbrbydk Ksnmzz pusetli baston tipli arabalar var. Hem ilerde baston almaya gerek kalmaz hemde çok hafif istediğiniz gibi kullanırsınız. Kraft pocket, Kraft neon, casual Vista veya chicco duo kwik one tarzı arabaları incelemenizi tavsiye ederim.
deniznisa Ben puset ayrı araba ayrı aldım travel sistem bana göre kullanışlı değil ablam almıştı sürüşü ve gösterişi çok güzel bebek büyüdüğünde 2 buçuk 3 yaşına geldiğinde onun içinde rahat edemiycek bence çünkü çocuk düşüvercek gibi duruyo ama normallerde istediği gbi yatar artı ikinci çocuk oldu mu ikisi beraber binebilecek benim düşüncem bu
Goncaemrah Ben baby care marka aldım. Fiyatı uygun. Henüz bebeğim doğmadı kullanmadık ama özellikleri çok güzel. Arabaya sığıyor. Tek elle açılıp kapanıyor. Kumaşı çok kaliteli. İnşallah memnun kalırız.