Zehra321 Beyzoli gebelikte yüzmek yararlı diyorlar ama sizin daha yeniymiş bir sıkıntı olur mu bilmiyorum. Doktorunuzu arayıp sorun en iyisi
Bsecill Beyzoli havuz önerilmiyor denizde yarım saat aktif yüzme öneriliyor gebeliğimin başı yaza geldiği için çok araştırmıştım tabii yine doktorunuzlada görüşün
canimoglum53 Beyzoli havuz size aitse belki sıkıntı olmaz ama ortak kullanimli havuza bence girmeyin enfeksiyon riski cok fazla. Doktorumda boyle demisti. En pis deniz bile temiz havuzdan daha iyi demisti benimde gozum korktu tabi hic giremedim😂 burda bayagi okumustum cogu doktor ayni seyi diyor
duygusm canimoglum53 Havuz kimyasalları üreten bir firmada çalışan tanıdık vardı, o da aynı şeyi söylüyordu 😣 zaten havuzun kendisiyle de bitmiyor, kenarları, merdiveni, şezlongu, duşları... hepsi o kadar kirli oluyor ki...
minicikbirmucize Beyzoli canım doktorlar yüzebilirsin diyorlar ama idrar yolu enfeksiyonu oluyorsun ve antibiyotik fitil kullanmaya başlıyorsun sonra da
canimoglum53 duygusm evett. Hamile degilken bile girmemek lazim aslinda. Cogu kisi idrar yolu enfeksiyonu kapiyor gercektenn
Anneadayimrv Ben denize girmistm canm ama 20 haftalik falandim. Senin haftanla ilgili sorun olurmu bilmiyorm. Havuz zaten kesnlkle yasak dedi doktorum.Mutlaka doktoruna danis bence herkesn durumu farkli olabiliyo
Beyzoli Yaaa off doktora sordum düşük tehliken yoksa en güzel aktivite dedi gittiğim yerde temiz bi yer ama napsam şaştım