Rabbiminemanetii Kizlar mrh bugün 8haftalik olduk daha önceki gebelik kayiplarimdan ötürü progestan ve pruloton depot kullaniyorm . 3 5 dakikada bir sol kasıgımda agri oluyo . Kontrolüm 3gün önceydi arada oluyodu gün aşırı doktor normal demisti . Hatta herhangi bi risk yada kanama alani yok ddi. Ama smdi 1saattir neredeyse 5 6 defa sol kasıgimda agri olmustur sizce bebegime bisey olmusmudur yada düsük belrtisi olablrmi.
Perihanvdt Rabbiminemanetii o haftalarda bende sürekli oluyordu bende korkmuştum.dr normal olabilir demişti
civcivimmm Rabbiminemanetii bende 7+5 teyim canımm her seferinde korkuyla tuvalete gidiyorum acaba kanama mı olcak etçek diye sürekli bi adet olmuşumda 2.günündeymişim gibi bir ağrı sökülme ağrısı gibi ayrıca kasığıma değişik ağrılarda giriyo korkuyorum ama sanırım normal kanama olmadıkça korkmamalıymışız nasıl becerceksek bende bilmiyorum benimde ilk gebeliğim kimyasal ayrıca tüp bebekle hhamileyim
Rabbiminemanetii beriliceannesi insallah canim ya biraz olsun icim rahatladi . 2kaybim oldugu icin korkuyorum acikcasi. Elimden gelse hergün hastaneye giderim ama hastane cok uzak maalesef🤷♀️
beriliceannesi Rabbiminemanetii benim de çok rahim ağrılarım oldu tutunma döneminde. Hatta ben hiç progesteron da kullanmadım sen kullanıyorsun da daha ferah olsun için .
ozlemoz13 Canım kendini yorma, güzel beslen, ayaklarının altına yastık koyup uzanıp dinlen ağrıların oldukça iyi geliceektir umarım ☺️
Rabbiminemanetii ozlemoz13 zaten elimden geldigince hep uzaniyorm temel ihtiyaclar dısında kalkmıyorum bile. Tsk ederim yorumun icin . Insallah dedigin gibi olur.
Rabbiminemanetii Buse0911 insallah saglikla kucagimiza aliriz canim . Bebek yerlestigi icinmis bakalım hayirlisi
Rabbiminemanetii Cigdemveminik ay nasil rahatladim anlatamam boyle olumlu yorumlar alinca. cok sagol cnim.
Cigdemveminik Rabbiminemanetii bende çok korkuyordum 🤦🏼♀️ Şuan 11+5 im hala oluyor ara ara kasıklarıma kramp giriyor ama azaldı tabi hatta bazn nye ağrımadı dye panik yapıyorum😂😂
Rabbiminemanetii Cigdemveminik ay kiyamam ya bendede tam tersi neden oluyo diye panik oluyorum😂😂 rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Rabbiminemanetii beriliceannesi sagol canım benim ilki erken dogum oldu 2.kalp atısı olmadigndan kürtaj oldum. Rahim agzi yetmezligm var diye ilac kullanmak zorundayim canim
Rabbiminemanetii civcivimmm rabbim kucagina almayi nasip etsin canim insallah saglikla sihhatle zamaninda kucagimiza alirz.
beriliceannesi Rabbiminemanetii çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah