Selenayokcu Ben bi türlü düzen tutturamadm sebze yemek istiyorum ama sadece ıspanak gelıyor aklıma sevdiğim önerecegınız sebze yemekleri varmı ? Balık ve et tüketiyorum.
iremss Selenayokcu zeytinyağlı pırasa, karnabahar yemeği veya fırında pişirme herkesin sevdiği yiyebildiği sebzeler farklı 🤷🏼♀️
Emin_e Selenayokcu kis sebzelerini cok severim:) karnibahar, pirasa, brokoli, kereviz, pazi.. hepsi de faydali bir de kirmizi pancar da cok iyi kis aylarinda salata ya da tursu gibi yapabilirsiniz...
duygusm Selenayokcu Portakallı kereviz, kabak dolma, patlıcan oturtma, pazı ve lahana (hem sarması hem yemeği hem pazı kavurması), bol limonlu pırasa, patatesli İzmir köfte, brokoli... Yapacak pek çok seçenek var, ben döndüre döndüre yiyorum 😊
Dilan-acr 🥦 brokoli ve havuç haşlıyorum severek yiyorum tabi koku hassaslıgı oldugu için baze gebeler rahatsız olabilir ben normalde de çok seviyorum haftada 1 kez en az tüketiyorum
Hasderluna Avokado ezip limonla, cevizle karıştırabilirsin yemeklerin yanına güzel gidiyor hem de çok faydalı 😊