Kızlar bebeğim günde 3 kere falan karnında 25 30 kere pit pit diye birşey atıyor hıçkıriyor sanırım pazartesi doktor randevum var acaba hickirikmidir sizde bunu yasiyorsaniz bana yardımcı olabilir misiniz
Hıckirik mıdır acaba
Htcmhmt siz nasıl yaşıyorsunuz bunu aynı mi günde kaç kere korkmalimiyim doktora hemen gitmelimiyim sizce
Afratatli bence korkmayın. Ben günde 3 kere falan yaşıyorum bazen bu durumu. Zaten bebeğin hıçkırması iyi bir şeymiş. Ben araştırmıştım biraz. Amniyon sıvısını yutmasıdan kaynaklıymış. Yutunca geri çıkarmak için refleks olarak hıçkırıyormuş. Bunu yapması da diyaframının ve ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş. Olumsuz hiçbir şey okumadm. Hatta anne karnında çok hıçkıran bebeklerin doğduktan sonra emme reflekslerinin gelişmiş olduğunu bile okudum. Bence problem edilecek bir şey değil.:)
Evett 😍Bende günde en az 3 kere hissediyorum, 5dakika flan sürüyor her biri. Kalp atışından daha yavas ritimli bir şekilde oluyor 😍
Tugcetugce evet aynen bende öyle hissediyorum ne oluyor diyorum sonra 😄
Htcmhmt çok tşk ederim verdiğiniz bilgi için o zaman iyi birşeyse korkmama gerek yok 😄
30 haftalık gebeyim ama ben hiç hissedemedim bu durumu. Merak ediyorum. Hissedenler detaylı anlatabilir mi😊
Banada oluyo arada hıçkırık canım endiselenme pıt pıt atıyor minnos oğlumda yapiyo arada bende dinliyorum onu
Ben de 31 haftalığım. 2 3 gün önce pıt pıt atıyordu bir şey. Düzenli aralıklarla tekmeden daha hafif oluyor ☺️ Seni kim andı diye gülüyorduk eşimle ☺️
Afratatli hıçkırık kuzum 😀 benim paşam da hergün hıçkırıyor😂 hıçkırması sağlıklı olduğunu gösteriyormuş.
Goncaemrah tskler kalbim ferahladı bende korkuyordum acaba bi sorun mu var diye 😄
Afratatli bebegim her gun defalarca yapardi onu:) buyudugunun gostergesi o. Dogdu ve hala cok sık hickirir tipki karnimdaki gibi:)
Selinnnce 🥰çok tatlı
Bende doktora sordum hıçkırık mı diye anne karnımdaki bebek hıçkırmaz dedi solunumu yok nasıl hıçkıracak dedi 😏😏 bende hissediyorum pıt pıt atıyor günde 3 defa
Mihram neyki acaba o atan ben hıckirik diye biliyorum hatta internette de yazıyor