BuseGne Minikmucizemmm bebeğin kemik gelişimi içinde çok faydalı canım 😘 gerçekten çok etkili hiçbir zararı Yok yazar muhakkak 🐣🐣
Nurr Minikmucizemmm bel ağrısı sanki gittikçe artıyor bugün çok zorladı oturup kalkarken yerden bise alırken Allah yardımcımız olsun bebisler iyi olsunda🙂
Ceylan12 Minikmucizemmm 23+5 suan bel agrisindan oluyom suan uzanmisim ayaklarimi hafaya kaldirmisim inshallah fayda eder bide kuyruk sokum sorunumda var 😒 2 haftadir karnim buyudugu icin belime cok zor geliyo
Yasemin35 Benim de belim ve sirtim çok ağrıyor 27+2 yim 5 kilo aldım. Doktora söyledim ama bir şey demedi. Iki gündür magnezyum içiyorum kramplar için inşallah gecer
Minikmucizemmm Yasemin35 Benim doktorumda hiç bişey demiyor magnezyumu Bile dün öğrendim gidince soylicem ☺
Hayriyealdemir1 20+2 kaburgalarım Ağrıyor sırtımdan Akşam yemeğinden sonra oturtamıyorum hiç ya şu magnezyum şeysini de söyliyim doktora inşallah iyi gelir ya
Werwe Minikmucizemmm iki bacagınızın arasına yastık koyarak yatın vucuttaki şişliği odeöi onluyormuş dr dedi bn zaten yastıksız yatamıyorum alışknlık