Bytugbaaceliik Rabiast bende sizinle aynı haftadayım ve çıkmadı.Boyum uzun ve iç karnım genişmiş doktora sordum
Gamzeugur23 Rabiast evet arkadaşa katılıyorum. Cok normal benım bir arkadaşım var 2 gun var aramızda 26 27 haftayken gobegı yok denecek kadar azdı. Ve karnının ıcı buyuk yada kucuk olabiliyor. Yani kimisinin cok cıkıp kimisinin cok az cıkabılıyor.
Arzugurr Rabiast son anlarını yaşıyorsun emin ol☺️☺️ Rabiast benimde 22den sonra bir anda çıktı kocaman olduk bu sefer de herkes ay sen kilo aldın diyor takma kimseyi ilk gebelikse öyle olur
Goncaemrah Kuzum o göbek bir anda çıkıyor. Ben de ne zaman çıkacak diyordum ama 22.haftadan sonra bir anda çıktı. Dışardan bakılınca artık belli oluyordu.
Qwe123 Rabiast çocuk kendine yer buluyor demek ki, çıkmamış 🤣 en büyük derdin bu olsun 😅 bizim de 6 da anca çıktı, bir tanıdıkta 8. Ayın sonunda anca çıkmıştı. dertlenecek bir şey yok merak etme 🤩
Degisken 8 ayda çıkmıştı. Ama yine de göbek mi bebek mi belli değildi. Çünkü zaten hamile gibi göbeğim vardı. 😬😬