Elif_2121 Arkadaşlar viks naneli olan var ya burnuma sürsem zararı varmı sizce nefes alamıyorum gripten
Gurebaa Elif_2121 doktor bana kullanabilirsin dedi. Hatta sıcak suya 2 çay kaşıgı koy ve nefes al ver boğazına da burnuna da iyi gelecek dedi. 39. Haftamdayım bu arada.
Symirna Elif_2121 burun banti alip takabilirsin burun deliklerini genisletip kolay nefes almani destekler🙏🏻
Snygrl Aslında ben viks zararlı diye duymuştum ama buruna sürmekten bisey olurmu bilmiyorum bende rahatsizim 31+3 olunca çok zor nefes alıyorum birde astımım var ilaç kullanmiyorum baya rahatsız ediyor viks olmazsa önerilere açığız
pyymamm Fizyo kids fizyoserum diye burun spreyi verdiler bana eczaneden cocujların kullanabildiği onunla atlattım . Viksin su an zararı olur mu bilmiyorum 🤷🏼♀️
2202020 Tabiki zararlı keskin kokular ğlesantatan direk geçiyor tuzlu su yap buharyap ama kokulu ilaçlı şeyler kullanmamalısın
Damla123- Elif_2121 canım hayır zararı olmaz ben burun göğüs bel burun her yere sürdüm. Hatta tıkalı olmadığı halde sürüyorum napalım kış günü enfeksiyon kapıyoruz zaten ilaç alamıyoruz. Ebeye de sormuştum ben sür demişti
Smraozn12 Elif_2121 tuzlu okyanus suyu kullanıyorm bide gece yatarken eczaneden burun bandı aldk cok şükür 2gecedr rhat yatıyorm