Uykucusirine Minikmucizem8 benim kendiliginden düştü 22 kasimda cok şükür bu ay hamileyim evet adet duzensizligi oluyor. Kendini uzme desemde uzulceksin ama Allahhhh büyük 🤗bol bol dua et... doktor kendiliginden dustugu icin 1 adet gör düşün demisti tabi ben 3 adet gordum ve bi anlık istemeyle korunmadim. Cok şükür simdi hamileyim. Rabbim sanada hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin inşallah kuzum 😘
SevinYlmaz Minikmucizem8 Canım ben Aralık 7 de kürtaj oldum 8 buçuk haftalıktım kalp atışları falan normalken kontrole gittim gebelik bozulmuş dedi dr acil oldu. Şuanda 6+4 günlük tekrar hamileyim🤗 3 ay kadar sonra tekrar hamile kaldım şunuda söyleyim dr kürtajdan sonra adet görmeyi beklemeden korunmayabilirsin sıkıntı olmaz demişti
Cemoss Minikmucizem8 canm bn ekimin 5inde kurtaj oldum kasiimn 20snde adet gordum dahada gormedim 😊18 hftlk hamisim rabbim saglicakla kucagma almyı nasip etsn rabbim istyen herkese nasip etsn 😊😊
aysenturna Adet duzensizligi yasamadim. Doktorum 2 adet donemi bitince kalirsin demisti dedigi gibi de oldu. Darisi tüm isteyenlerin basina 💙🤰
Minikmucizem8 Uykucusirine Amin insallah 🙏🏻 Kontrol icin gittim alttan muayene oldum herşey güzel sorun yok ama muayeneden sonra kanamam oldu nedenini bilmiyorum 5 gündür devam ediyo adet olarak mı saymalıyım bunu ? Tesadüf mü bilemedim. Ovulasyon testi aldım ama böyle kanama olunca ne zaman başlamalıyım onu da bilmiyorum
Busraknnogl Uykucusirine Bende 27 kasımda düşük yaptım çok istiyorum bebek olsun birde adet düzensizliğim var yumurtlama zamanlarımda da eşim hep karakolda oluyor artık umudumu kesmiş gibiyim nasıl olsa denk gelmiyoruz diye 😔 sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah ❣
Ftmamt111 Canım bende kasımda kürtaj oldum ilk adetim 45 güm sonra oldu sonra 29 günde bir görmeye başladım denememize rağmen hala gebe kalamadım hayırlısı artık bekliyoruz rabbim ne zaman nasip edecek diye
Uykucusirine Minikmucizem8 sadece sabirla bekle canim... adet olarak sayabilirsin doktoruna keske sorsaydin. Ne zaman kurtaj oldunuz
Uykucusirine Busraknnogl aminnn tatlim...canim benim ben inaniyorum sende cok kisa bir zaman sonra burda mujdeli haberini paylasacaksin. Cok iyi takip et yumurtlama zamanini eşinin karakola gittiği anlarida iyi takip et bak gönlünü ferah tut olur mu...
HasAdMe Busraknnogl ben yumurtlama dönemimi göre hamile kalmadim 😂 yani takvimiimle çok alakasiz bii zamanda yumurtlamisim galiba 😂 takvimine uymayabiliyo yani
Frida Minikmucizem8 şimdi benim 17 haftalık gebeligim sonlandı önce doğum yaptim sonra kürtaj oldum o yüzden lohusa gibi oldum. 50 gün sonra regl oldum sonra yine eski düzene girdi 🙂
Minikmucizem8 SevinYlmaz Evet bana da korunmana gerek yok dedi bi sorun da yokmuş ama bu ay ikinci kanama olunca beynimden vurulmuşa döndüm 😂
SevinYlmaz Minikmucizem8 Allah inşallah kısa sürede nasip eder canım stres yapma mübarek aylardayız bol bol dua et olur inşallah diğer ay sağlıklı sıhhatli
GamzeTetik Bana 3ay sonra kalabilirsin demişti doktor ben 5.ayda kaldım çok şükür Suan 20.haftayı bitirdik darısı isteyen herkesin basına inşallah.
Ngrbrs Ben kürtajdan üç gün sonra adet oldum üçüncü ayımda hamile kaldım şuan 25.haftadayız inşallah Allah herkeze sağlıklı evlat nasip etsin üzmeyin kendinizi en kısa sürede isteyen herkeze versin Rabbim 🙏😍
Minikmucizem8 HasAdMe ovulasyon testini kullandin mi kuzum bende de galiba takvime göre tutmuyo yumurtlama tarihim , önümüzdeki ay deniycem insallah testi
Busraknnogl HasAdMe ben akıntıdan anlıyorum ilk gebeliğimde öyle zamana denk geldiği için umutlu olamıyorum o yüzden 😁
Minikmucizem8 Bu hayatta tavuk olmak vardı valla yumurtladım mı yumurtlycam mi derdi yok oh mis ne güzel. Her ay yumurtlamiyo muyuz acaba ? Gün aşırı olmasına rağmen bu ay tutmadı