Uykucusirine Iyi geceler kızlar 😊 adetten bir gun önceki beta değerim 40 ti 2 gun sonra 164 olmustu aradan 5 gun gecince yine yaptirdim 1193 küsür çıkmış. Sizce kese görünür mu ? 5+1 oluyorum sat gore
Deniz2961 Uykucusirine eger gec dollenme olmamssa gzukur diye dusunuyrm a.a 1 2 gfta dha sabredp klp atslrini duymya gidebilirsnx😍
Asrinbaby Uykucusirine 3000 üzerine çıkınca kese daha net görünür. Bi kaç gün bekle istersen acele etme ben kese ile kalp atışını aynı gün duydum hemen gitmedim 😁
Cylncyln Uykucusirine benim bugun değetim 2458 cıktı ama kese gözükmedi bence birazdaha bekle sonra insan cok üzülüyor
HlyaHocaolu Uykucusirine canım ben 1450ile gittim karından gözükmedi alttan hem bebek hem kese gözüktü 2gün sabret
Olcygmse Uykucusirine Canim ben suan 10.000 'deyim beta.. 6 gün sonra randevum var çok sabirsizlaniyorum kese için , nasıl dayandim bukadar bilmiyorum ama randevuyuu o tarihe verdiler ben napim 😔
Twinsmother Uykucusirine bende 5 haftalıkken görmüştüm keseleri ama bebekler yoktu. Beta ise 470 civarındaydı canım.