Livamom Zmaan daralıyor başladı uykusuz geceler 🤦♀️ benim gibi sezeryan olacaklar var mı aranızda benim 2.gebeliğim kızım 19 aylık cok yakında abla olacak👼🤩🤩
kayramom1 Livamom 34+2 tiz nasıl doğum yapcam bilmiyorum ilk gebeliğim çatı muayenesi olmadım Henüz heyecanla bekliyoruz ☺️
Muneweralp Livamom benim 34+4 en son 32 de gitmiştimm 2 kiloydu pazartesi gidicem bakalım kaç kilo oldu sezeryan olcam ben 30 günüm kaldı nasipse kızımızı kucağımıza almaya
Szeys Livamom 32+5 ve sezaryen büyük ihtimalle. Çok rahat geldik şimdiye kadar ama artık yavaş yavaş zorlamaya başladı gerçekten. Bi an önce şubat gelsin hemen doğurayım istiyorum yoruldum aniden😂
Nuuur Bebek kilosu sizde nasıl hanımlar benim galiba önde gidiyor diyet yapmam lazimmis :( 33+6 da kilosu 2450 gr çıktı
iremanne Nuuur 33+4 teyim bende canım 1 hafta önde gidiyor bebek hatta . Kilosu da 2.350 gayet normal dendi .
Tubina Nuuur benimde 10 gün önde gidiyor ama doktorum diyet yap falan demedi, bebek alacaksa kiloyu herşekilde alır dedi
Serenty minayasemin maşallah sizin bebeğin kilosu iimis.bir tanıdık bu hafta doğum yaptı ben 32 deyim bebeğim 2 kilo olmuş.tanidigim ben hamile kaldıktan sonra evlendi nasıl 2500 kilo doğurdu hesaplarım tutmuyor 😂😂
minayasemin Nuuur iri bebek dedi böyle giderse tahmini 3,5-4 kg doğar normal doğum zor olur dedi ama bizim asıl problemimiz hala doğum pozisyonunda değil bu saatten sonra dönmesi çok zormuş 😔
Nuuur minayasemin sağlik olsun canım her şey olacağına varır moral bozmak yok huzurla kucağımiza almak nasip olsun
KukyFurMama minayasemin eğer herhangi bir sorunun yoksa gün içinde evde arada emekle. Burda okumuştum bebeği öyle dönen çok olmuş. Doktorlar da tavsiye ediyorlar dene derim👍🏻
minayasemin Serenty bizimki olması gerektiğinden fazla insan neye üzüleceğini şaşırıyor ben de oğlum azcık şişko diye üzülüyorum 😅 biz ne kadar hesaplarsak hesaplayalım bizi dinlemiyorlar sıpalar🥰
Hzr_7714 Serenty Erken dogum olmustur gelisimi onde gidiyodur . Ilk aydan hamile kalmistir olabilir yani.
minayasemin Serenty şuan çok şükür bir problemi yok gibi görünüyor Allah kimseyi evladıyla sınamasın 🙏🏻🌸
Kircicegi-34 33+1de gitmistim 2190 gramdi oğlum 36.haftada cagirdi ilk defa nst istedi bakalim hayirlisi heyecan başladi şuan 33+6yiz
Tubina Livamom geceleri hiç uyuyamıyorum karnım semsert şuan iyice gerildi, ellerimde uyuşmalar ağrılar 😖 bende durum bu, son 50 gün 🔥
Serenty Tubina ay benim de geceleri özellikle midem çok ağrıyor karnıma sırtıma vuruyor ağrıları .hiç keyfim yok
Livamom bilgihamile Tubina benimde aynı durumda 🤦♀️ kızımda böyle değildi şuan nasipse oplum olacak hamilelik dçnemi arasında cok fark var