HlyaHocaolu aysenturna canım ikili tarama yaptırdın mı cinsiyeti söylediler mi bende 10haftalığım Natal klinik İbrahim Avcı’ya gidiyorum
aysenturna HlyaHocaolu acibademdeki doktorum bu hafta yapacakti testi cinsiyetide soyliycem dedi ama ben doktor degistirecegim icin henuz gitmedim persembe gunu bora beyde randevum var insallah ogrenirim 💙
Zeynepam NesrinDefne Nilgün hanımdan memnunmusunuz ben Feride hanıma gidiyordum yaşadığım olaylardan dolayı doktor değişikliği yapıcam
Babies16 HlyaHocaolu pazartesi simdiye kadar gittigim dr soylemedi erken dedi.onumuzdeki hafta embiye slyler ins diye dusunuyrm
aysenturna HlyaHocaolu pek memnun kalmadim birde ben biraz fazla evhamliyim😁 ekim ayinda birde kurtajim olmustu o donemlerde bir kac klinige de gitmistim her doktora guvenemiyorum nedense birazda benimle alakali yani😊
HlyaHocaolu aysenturna bende öyleyim bende kimyasal gebelik yaşadım sonra kliniğe başladım çok memnun kaldım inşallah bu kez memnun kalırsın
zlemAcar aysenturna mümin beyi tavsiye ederim. Benimde bu gebeligimden önce bir kürtajın oldu. Kendisi normalde üreme uzmanı. Bu süreçte gerçekten çok destekti. Yine olsa yine bu doktoru seçerdim