Kubraseyit00 Hanımlar selam ikinci oğluma 29+6 haftalık gebeyim ilk oğlumda hickirirdi ama günde 1 en fazla 2 bu oğluşum en az 3 ama genelde 5 defa hickiriyor 🙊 ve 5 dk falan sürüyor. Şaşırıyorum bizim kadar çok hıçkıran var mı acaba 🤦🏻♀️😁
Nur-11 33 haftalığım Benin oğlanda cok hıçkırmaya başladı günde 6 7 kere oluyor bazen ben bile sinir oluyorum yavrum napsın😂 Kubraseyit00
Dilan3eymenn Kubraseyit00 ilk oğlum asiri hıçkırık di şimdi bu oğluma yeni gebeyim 18 haftalık 😊bekliyorum bundan da😅
Kubraseyit00 Nur-11 vallahi çocuk bianda tepinmeye başlıyor bir yerden sonra 😁😁 yeter lan yeterrr der gibi hahahaha 😁
Deletedmom0089 Yaa bir şey sorucam nasıl anlıyorsunuz hıçkırığı yani nasıl oluyor ses mi geliyor pıt diye atıyor mu merak ediyorum acaba benim bebekte hıçkırıyor mu ki ? Bu arada 24+4 haftalık gebeyim
Ballimon Deletedmom0089 pıt pıt atıyor karnın belli bi ritmde anlaşılıyor hıçkırık olduğu☺️ Ben de acaba anlar mıyım diyordum ilk 30. Haftada hissetmeye başladım anlaşılıyormuş gerçekten. Normal kıpırdanma hareketleri daha şiddetli oluyor bu kalp atışı gibi daha az hissedilen sakin bi pıtpıt 🙃5 dakika falan sürüyor benimki genelde
Kubraseyit00 Deletedmom0089 ses gelmiyor da ritmik şekilde bir yer pıt pıt atıyor 😁 disardada görünür şekilde atıyor
Deletedmom0089 Ballimon anaaaammm çok güzel yaaa yok ben hissetmedim hiç ama çok isterim hissetmeyi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bir karnımı daha çok dinleyeyim heje belki hissederim. ❤️❤️ Saol canım aydınlattığın için❤️
Deletedmom0089 aysegullerg bende yok canım öyle ya da ben anlayamadım❤️❤️ Ama eminim çok güzel bir duygudur 🙏🏻🙏🏻🍀
Dilan3eymenn aysegullerg kesinlikle ya anlıyorum seni oğlum dada öyleydim 5 dk sürerdi günde 4 kere falan
Serap0733 Deletedmom0089 zaten hıssedrsın dırek anlıyorsun aralıksız pıt pıt atıyor karnın ben hıssedemem diyordum sanırım nasıl anlarım diyordum ama anlaşılıyor :) ve cok güzel bi şey
Kubraseyit00 Dilan3eymenn benim ilk oğlum normaldi günde 1 2 kere ama bu acaipp yaaa 😁 bazen yeterrr falan diyorum 😁😁😁